søndag den 9. september 2012

Søndags øv-hed

- med ekstra øv på
 
 
For egentlig burde jeg i skrivende stund, være på vej til Århus og Food Festival sammen med cupcakemafiaen, men ak nej, sådan skulle det desværre ikke gå alligevel. Line (som jo skulle agere chauffør), blev pludselig syg, og kunne derfor ikke deltage. Da den resterende del af mafiaen så enten ikke havde bil eller mulighed for at låne en bil, ja så var de på gule plader, og derfor ikke rummelige nok, til at kunne transportere 4 kvinder til Århus. Åhh hvor er det bare ærgeligt, for vi havde alle glædet os SÅ meget, til at komme ned og se, hvad Århus havde at byde på.
 
Well, der er intet at stille op, og alting sker vel af en grund (læs: se bare Sabina, der jo har været total uheldig med helbreddet den sidste uges tid, og stadig kæmper med smerter)? Og når det så er sagt, så kan jeg faktisk også mærke, altså når jeg mærker efter helt indeni, at det egentlig ikke gør helt så meget alligevel.
 
Jeg har nemlig, som I nok også kan se på bloggens aktivitet (og mangel på samme), haft ret meget om ørerne den sidste uges tid. Det skyldes blandt andet et tværprofessionelt samarbejde på studiet, som har drænet mig for al energi. Det har været nogle lange, men gode dage, som har været ekstremt givende på alle mulige måder, men også vanvittig krævende. Det mærkes tydeligt nu, for jeg er ekstremt træt og bombet, så måske en søndag i afslapningens tegn er ok. Så kan det også være, at den milde men konstante hovedpine, der de sidste mange dage har hersket over øverste etage, kan indse, at den snart skal forlade matriklen. Doooh!
 
Til alle jer der enten er på vej til Århus, eller allerede har været dernede, jeg håber det var/er/bliver fedt! Jeg har kun hørt positive ting om det, så hvis I derude har tid til det idag, OG har en bil I kan komme afsted i, ja så kan jeg da kan opfordre jer til at tage afsted og se, hvad de har at byde på :) Jeg glæder mig til at se billeder fra festivalen rundt omkring i blogland :)

10 kommentarer:

 1. Var der i går, sammen med rigtig mange andre.Ddet betød meget lange køer allevegne og det virkede til tider lidt kaotisk, og rigtig mange af de ting jeg gik specifikt efter at smage/købe var allerede udsolgt kl. 15 - og der bliver ikke fyldt op i dag :-(. Men det er et godt koncept, vi var det i næsten 5 timer før vi var nødt til at tage hjem -men vi brugte selfølgelig også rigtig meget tid på at så i kø. Der er ikke særligt gode parkeringsforhold, så det er faktisk lettere at tage toget til Aarhus, bus 5A og 18 kører til Tangkrogen ellers tager det ca 20 min at gå fra Banegården.

  SvarSlet
  Svar
  1. iih nej da Kirsten :( Det lyder skisme da ikke særligt sjovt, hvis jeg skal være helt ærlig???? Hmm. Og det med køer er naturligvis en "almindelig" ting, som man m tage med, hvis man vil se det hele, men at de fleste ting så var udsolgt når man kom frem, det synes jeg jo ikke er skægt :( Måske var det en lidt større succes, end de selv havde regnet med, så det er da i hvert fald en ting de kan gå vider med til næste år :) Det med p-pladser lyder også ret kaotisk, og sådan noget skal bare være i orden efter min mening! Æv for pokker. Hmm. Jeg håber inderligt, at de får løst nogle af de problemer til næste år, hvor vi jo naturligvis tager revanche :) Og så kan det være vi skal vælge at tage afsted en fredag, så vi er vikre på, at kunne få nogle sager med hjem, INDEN de bliver udsolgt :)

   Tak for din info omkring festivalen Kirsten. Det gør altså lige lidt ekstra til, at jeg nu nyder min "pludselige" fridag en tand mere, men alligevel glæder mig til, at kunne tage revanche næste år ;)

   God weekend :)

   Slet
 2. Øv hvor ærgerligt at det sådan pludseligt bliver aflyst, men man er jo selvfølgelig ikke selv herre over at man pludseligt bliver syg - hvilket der er mange som er lige i denne tid, hvor vejret sådan skifter :-( Men så er det jo bare med at nyde dagen til fulde og lade op til en ny uge. Jeg har selv været ude på lærerseminariet til det tværprofessionelle samarbejde (er ved at uddanne mig til pædagog) så jeg kan kun sætte mig ind i hvor bombet du må være! Det er godt nok nogle dage med en masse input!

  Men vi må da håbe at I så i stedet kan tage afsted næste år :-) jeg ville os gerne have været afsted, men det kunne desværre heller ikke lade sig gøre denne gang, øv bøv!
  Ha en dejlig søndag!

  Hilsen Lærke Skall :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. nej, det var bare DRØØN ærgeligt. Jeps - du kan tro jeg nyder dagen, og nu hvor jeg ikke kan se på lækre brød og råvarer til food festival i Århus, så er jeg pt. igang med at lave mit eget food festival herhjemme ed brød i ovnen ;) haha.

   Orrk for pokker, ejh hvor skægt :) Så har vi jo nok været tæt på at støde ind i hinanden derude ;) Seeejt. Men ja, det har været en vildt inspirerende og givende uge, men nøjh hvor er jeg bombet !!! Så dagen idag er rent faktisk en anelse tiltrængt :)

   Jeps, vi vil i hvert fald gøre vores til, at næste år bliver et år med food festival til os :) Vi krydser fingre ;)

   God søndag til dig også Lærke :)

   Slet
  2. Hov glemte at skrive at det var for 1 år siden jeg var derude til det tværprofessionelle ;-) håhå.
   Men det lyder lækkert med dit eget "food festival". God fornøjelse med bagningen - så vil jeg tage i Hammer Bakker og kigge efter kantareller. Hvis det lykkes at finde nogle.. hmm :-)!

   Lærke :-)

   Slet
  3. Nåååeh for filan, jamen skidt pyt - du ved i hvert fald hvilke trættende dage jeg har været igennem så ;) Du er bare heldig med, at være færdig med dem ;)

   Uhj, en tur i hammer bakker lyder dejligt. Hav en skøn jagt på de små kantarel-bæster :) God søndag

   Slet
 3. Vi må trøste hinanden i denne triste tid. Det er godt at læse, at du kan mærke (laaangt inde), at det egentlig er ok med sådan en fri-søndag - jeg prøver selv at udnytte min frie dag på bedste vis, blandt andet ved at være lidt huslig :)
  Glæder mig dog til, at vi en dag kan tage revanche!

  SvarSlet
  Svar
  1. haha, jamen jeg skulle faktisk også "riiimelig langt ind", for at kunne "retfærdiggøre" min følelse, men jo - min krop er godt tilfreds :)

   Dejligt du får fuldt udbytte af din "fri-dag" også. Jeg selv er gået igang med at afholde egen festival med brød i ovnen og en snarlig god og lun eftermiddagsstund med nybagt brød og kakao - Uhm :)

   Næste år tager vi festivalen med storm ;) That's a promise ;)

   Slet
 4. Det kan stærkt anbefales at komme fredag - der har været helt proppet med mennesker både lørdag og søndag. Jeg var medarrangør af en stand om mindre madspild, og vi havde en kæmpe kø til vores smagsprøver fra start til slut både i dag og i går. Vi løb også tør for mad til middag i dag - hvilket jo var ret ærgerligt, men superfedt med den enorme opbakning, der slet ikke var til at forudse :)
  Håber du havde en hyggelig dag derhjemme i stedet :)
  - Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhjha da! Jamen det vil vi altså stærkt overveje til næste år så, og prøve at få arrangeret sådan. Det lyder til I har haft fuldt hus alle dage, og at det har været en stor succes. Skønt, selvom I løb tør for smagsprøver. Men så er I jo forberedt på det næste år, og så håber vi jo bare, at folk er ligeså vilde næste år ;) Jeg glæder mig allerede meget ;)

   Slet