mandag den 12. november 2012

En kikset dag

- bogstaveligt talt


For herhjemme er der nemlig gået kiks i den :) Fem forskellige slags "kikse-dej" er lavet, og ligger nu og hviler i køleskabet. Jeg har nemlig fået til opgave, at lave kikse-tema til et af Jeanne D'arc Living magasinerne, så der skal naturligvis være lidt forskelligt imellem. Der er derfor idag blevet kreeret en blanding af søde, salte og krydrede kiks, så der er noget til enhver lejlighed, og som om et par timer er klar til bagning. 

På onsdag går turen så til Randers, hvor Jeanne D'arc Living jo holder til. Her skal jeg møde resten af holdet bag Jeanne D'arc og vises lidt rundt på den fine gård :) Kiksene skal naturligvis også med mig til Randers, for der skal jo laves fotoshoot af dem, og det bliver i denne omgang i ægte Jeanne D'arc omgivelser Nøjh hvor jeg glæder mig :) 
Og nu varer det jo heller ikke længe, før årets december magsin fra Jeanne D'arc udkommer, hvilket jeg også glæder mig rigtig rigtig meget til, da jeg jo har lidt opskrifter med deri - ejh hvor bliver det spændende :) Man kunne jo håbe lidt på, at de allerede har fået det hjem, når jeg kigger forbi på onsdag. Én ting er i hvert fald sikkert - det bliver et besøg med mange gode indtryk og håndtryk i bagagen :) 

8 kommentarer:

 1. Du er altså så sej! Jeg gad godt være testperson på dem - lige på nær dem med kommen ;-) Held og lykke på onsdag!!

  SvarSlet
  Svar
  1. iiih tak søde :) Jamen det er også dumt, at jeg ikke lige har tid til at ses inden onsdag, men altså - måske der liiiige er nok til, at der kan blive en efter-test i slutningen af ugen ;) Bare rolig - dem med kommen skal jeg nok spise, haha :)

   Slet
 2. Awesome! Du siger bare til, hvis du mangler testsmagere - min gane vil gerne stille sig til rådighed :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, TIL ! :) Men så skal du også komme idag, for i morgen drager de mod Randers ;)

   Slet
  2. aRGHH! Nu kunne jeg virkelig godt bruge en teleporter :-O

   Slet
  3. Haha, årh - ikke igen? :-) troede efterhånden du havde fået anskaffet dig sådan en svend :-)

   Slet
 3. De oste-kiks med knas, kommer de ikke på bloggen :-D?! mmmh!!

  hilsen Lærke ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De kommer naturligvis alle sammen på bloggen jo :)

   Slet