onsdag den 21. november 2012

Omsorgsdag

- ja den er god nok


For det er nemlig det, vi oppe på seminariet kalder det, når vi tager os en "fridag"  (læs: pjækker). Dog pjækker jeg ikke sådan helt rigtigt idag, da jeg skal til lægen kl. 9.00, og at det derfor ikke kan betale sig, at tage i skole, hverken inden eller efter, da vi skal møde kl. 8.00 og har fri igen kl. 10.30. Egentlig plejer vi at have undervisningsfri hver onsdag, men da vi de sidste par uger har haft intensivt tysk grammatik kursus, så har onsdagene været taget i brug. Det havde jeg naturligvis glemt alt om, da jeg for en måneds tid siden, var ved lægen for at få min første HPV-vaccine, så jeg bookede glad og gerne den næste tid på en onsdag også, da jeg vidste, at vi havde fri der. 

Well, det fandt jeg så ud af senere, at det havde vi ikke, men det er der altså ikke noget at gøre ved. Jeg tager mig derfor en omsorgsdag idag, og som I kan se øverst, så startede den for et par timer siden i ro og mag med hyggebukser, futter, tændte stearinlys, en kop kaffe og en varm hund på skødet. Uuuf altså - der er nu altså noget helt særligt over sådan en "forbudt" fridag - det er ret hyggeligt :) Kender I det? :) 

10 kommentarer:

 1. Åhh ja de dage kender jeg rigtig godt fra da jeg gik på Uni - det var nu lidt hyggeligt og indimellem tiltrængt, så kan godt forstå du ikke har lyst til at bruge energien på at komme frem og tilbage og tysk grammatik, den har du da sikkert på rygraden alligevel ;) Håber du får en rigtig dejlig omsorgsdag! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, netop - både hyggeligt og tiltrængt ;) Haha, tysk grammatik får man vist aldrig bare sådan lige til at sidde på rygraden - i hvert fald ikke det hele ;)

   Slet
 2. Håber du nyder din "omsorgsdag" og ikke bliver alt for øm efter vaccinen. Jeg syntes den nev lidt i dagene efter - men i betragtning af hvad den beskytter os imod, så er 3 små stik jo intet :-)

  Mange hilsner fra

  Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro jeg har nydt den, og nej - jeg blev ikke synderlig øm, men det gjorde jeg nu heller ikke ved den første vacc. Og ja, du har helt ret -jeg tager gerne imod lidt ømhed så :)

   Slet
 3. årh ja, sådan en dag er bare tiltrængt indimellem - især her i de mørke novemberdage! Og med varm kaffe, morgentv og hyggekæledyr, er det ret skønt, at kunne gemme sig lidt for virkeligheden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de kolde novembermorgener er altså lidt slemme nogen gange. Pyh hvor der kæmpes med at komme ud af dynerne herhjemme ;) Men når man så er oppe og har sat kaffen over, tændt lysene og luftet hunden, så er det rart at dumpe sig ned med slumretæppet og tæske lidt morgentv igennem ;) HURRAA.

   Slet
 4. Nu er det heldigvis ikke forbudt at dygtiggøre sig derhjemme ved at læse både dansk og tysk grammatik. Har man sprog som profession, er det en nødvendighed - man lernt nie aus ...
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det heldigvis ikke nej - og med de få timer der er at komme efter på seminariet efterhånden, så er det også en nødvendighed.

   Slet
 5. Jeg går ud fra, at I skal aflevere en tysk opgave hver uge, og håber for jer, at læreren er så pædagogisk, at han ved fejl skriver den pågældende § ind, så I kan gå hjem og læse grundigt på den, med mindre det er en bette sjuskefejl. Det er en god måde at forbedre sine svage sider på.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det skal vi ikke, og nej - det gør hun ikke. Men du er da velkommen til at se, om du ved et trylleslag kan få ændret på hele seminarets undervisningsmetoder :)

   Slet