fredag den 22. marts 2013

En travl og effektiv uge

- er i hus, og skal nu fejres


Og det bliver med en god friweekend, efterfulgt af en skøn påskeferie. De sidste fire dage er nemlig gået med en god blanding af opgaveskrivning, arbejde, arbejde, arbejde og så lidt mere arbejde. Igår tog jeg eksempelvis lige en vagt til kl. 21.00, da centeret afholdte før-fødselsdag! Ak ja. Pengene er dejlige, men nøjh hvor kan jeg godt mærke mig selv idag! Da vækkeuret ringede kl. 06.00 (læs: snooze til kl. 06.20) i morges, der var ikke just lysten til at stå op, der drev værket. 

Nå, men op kom jeg, og lige nu sidder jeg til pædagogik undervisning, og kan SLET ikke koncentrere mig. Baaah. Dagen er heldigvis ikke lang, men efter undervisningen står den på vejledning og godkendelse af en ny opgave, MEN så skal jeg også hjem! 

Heldigvis skal jeg hjem og hygge mig lidt med min kære Assistent (og en træt hundebimse, som tydeligvis også trænger til ferie). Jeg er nemlig så priviligeret, at være inviteret på mad hos en af seminariepigerne i aften, hvor den står sammenskudsgilde. Det betyder så også, at jeg (naturligvis) skal stå for desserten, så den skal jeg snart hjem og hygge mig med. Jeg tvivler på, at mine kreative evner rækker til noget vildt og fancy idag, men en god og solid omgang dessert skal der nu nok komme ud af det :) 

Skal I noget specielt i weekenden, eller skal I - ligesom mig - bare dase og slappe af i hyggeligt selskab? :) 

6 kommentarer:

 1. Jeg får hyggeligt besøg af Svigermekanismen i morgen, hvor vi bliver 8 pers. til lidt tidlig påskemiddag (Det kolde bord). :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eeeej hvor lækkert altså :) Jeg gad også godt have en påskemiddag på programmet (altså som værtinde), men indtil nu skal jeg kun indtage andres påskemiddage :) Håber I havde en dejlig middag :)

   Slet
 2. I princippet skal jeg slappe af, men det ender alligevel med, at jeg tager til træning i et par timer i morgen, og på søndag er jeg kommet til at invitere gæster, så der skal selvfølgelig også laves lidt mad... og pludselig er den weekend gået! Godt der venter en påskeferie senere i næste uge :-D

  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jamen sådan endte det så også herhjemme, kan jeg fortælle! Altså ikke lige den del med gæsterne, for alle folk er jo så travle her i og op til påsken, men den del med træningen er vinget af ;)
   Håber du når det hele søde Piske ;) God weekend!

   Slet
 3. Assistent? Den køkkenmaskine har jeg også, men er måske ikke helt fortrolig med den endnu - måske du har et par fif? F.eks. til dej som ikke er rugbrøds- eller bolledej (her bruger jeg metaldejkrogen) eller "dej" som skal piskes, jeg tænker på marengs, "æggesnaps" til is og lignende mere flydende slags "dej" (hvor jeg bruger piskeskålen) - MEN hvad med dem midt i mellem? Eksempelvis til lagkagebunde eller andre slags kager eller til at samle en mørdej - hvad bruger du så? :-) Tak!! Mvh Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger også piskeskålen til mørdej og lagkagebunde (husk dog at bruge dine såkaldte mørdejspiskere til dette formål) :)

   Slet