onsdag den 3. april 2013

Den ultimative test

- for en lille hundebimse


Men naturligvis ikke for hvilken som helst hundebimse, nææh du, det er selvfølgelig min kære hundebimse. For mange vil jo mene, og med god grund, at en lang tur på stranden, hvor man rigtig kan komme ud og løbe stærkt, ikke er nogen særlig udfordring eller test, men ak jo. For for en lille hund, der for 2½ år siden brækkede begge sine forben (TO GANGE), så er det en kæmpe test! Vi har nemlig kæmpet en indædt kamp de sidste par år, for at få vores vimsede og livlige bimse tilbage på rette køl, og for at få hendes ben til at virke 100 % igen. 

Og ved I hvad? Det gør de nu. Vi var nemlig et smut i Lyngså for at nyde påsken sammen med mine bedsteforældre i søndags, og der skulle bimsen selvfølgeli med. Ingen sommerhustur uden strantur, så afsted det gik med os. Hun klarede den heldigvis som  vi havde håbet- nemlig til UG, kryds og slange, og som en anden vildbasse, der aldrig havde lavet andet, gravede hun både huller i sandet, var nede og dyppe poterne i vandet, fræste rundt i klitterne og løb stærkt i vandkanten. Oooooh yes - vores elskede hundebimse er tilbage for fuld udblæsning, og både vi og hun(d) nyder det! 

Hertil kan jeg kun sige, at vi er ekstreeemt glade for resultatet, og elsker at vi tog kampen op, og kæmpede til det lykkedes. Selvom vi nu har en ret hjulbenet hund, så har vi - vigtigst af alt - en glad og frisk hund, som elsker livet, og igen kan opføre sig og leve som en hund! (læs: selvom hun det meste af tiden tror hun er et menneske, der må de helt samme ting som vi må - såsom at gå på bordet, sove på ryggen i sengen, spise menneskemad, snorke som en fuldvoksen mand OG putte under dyne) Ak ja - vores diva er i den grad tilbage ;) <3

12 kommentarer:

 1. Ihhh hun er altså bare noget af det sødeste!! Er normalt mest til det omvendte (små tykke mopser eller store hunde) men må indrømme at hun har tyvstjålet mit hjerte, suk:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nøøjh, det er da noget af en bedrift, sådan at kunne omvende dig. Så har hun vel gjort sit "charmør-arbejde" godt, den bette skid ;) Men ja - hun er altså også noget af det dejligste. En rigtig hjertevarmer :)

   Slet
 2. Skøn hund. <3
  Hvilket kamera tager du billeder med, for de er bare super kvalitet? :-)

  -Charlotte Mou skole

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Charlotte :)
   Alle mine billeder er taget med mit spejlrefleks kamera - et Canon EOS 550D :)

   Slet
 3. åhhh, hvor nogle dejlige billeder og dejlige ord. Jeg forstår til fulde jeres glæde, og I fortjener bare at blive Årets Dyrevenner for alt det I har gjort for et elsket væsen. I har min fulde respekt, for det har med garanti krævet meget meget tid og ikke mindst mange penge for at nå hertil. Jeg håber hun må få et LANGT og lykkeligt liv sammen med jer og alle de glæder man har af sin elskede hund. Tillykke med at være kommet hertil

  SvarSlet
  Svar
  1. Orrrrh altså! Du forstår da virkelig at varme en hundelskers hjerte! Sikke nogle smukke ord du fik kogt ned i en dejlig kommentar lige der! Pyh altså. Men ja - jeg synes jo, at vi skal gøre hvad vi kan gøre, for at redde de små dyr, koste hvad det koste vil. Vi har reddet hendes liv som helt sikkert bliver langt og lykkeligt, og hun redder vores hver dag! <3 Nøjh så meget kærlighed og glæde, sådan en bette sag kan sprede! <3 Du kan tro vi passer på hende, og tak! Mange tak!!!!

   Slet
 4. Hvor er det bare dejligt at høre hvor godt det går med hende, og hendes fine ben.
  Og kan kun nikke genkendende til hendes dejlige personlighed.
  Det er en skøn race :-)
  Og er imponeret over de flotte billeder du plejer at tage og ligge ind her på bloggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er også over-lykkelige for, at det går så godt nu! Eeeejh, det lyder som om, at du også har en dp'er? :) Men ja, det er en noget så skøn race. De har en helt speciel personlighed, som ligner menneskers til forveksling :) Hyggeligt og varmende ;)
   Mange tak for roserne til mine billeder. Jeg elsker at tage billederne, og ønsker derfor også, at det skal være af en god kvalitet :) Dejligt andre synes om resultaterne også :)

   Slet
 5. Hun er simpelthen bare sådan en smuksak , og så skøn at kigge på. Mailo sidder her ved siden af og savler ;-)

  Skønt at høre hun endelig er helt ovenpå, men elsker jo de små kræ så ufattelig meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. det er nemlig lige hvad hun er ;) Skøn, smuk og dejlig ;) Og mht. ham Mailo der - så må du lige styre ham ;) Haha.

   Ja det er simpelthen SÅ dejligt, og vi nyder det virkelig alle tre!

   Slet
 6. Hvor er det bare skønt at høre!!! Og pyt med om hun er hjulbenet, hun ser super dejlig ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, vi er også enormt glade for de fine resultater dr. dyr har fået frem :) Haha - helt enig, hun er sgu dejlig ligemeget hvad ;)

   Slet