lørdag den 27. april 2013

GimDog: Hunde Cupcakes

- speciallavet til ultra forkælede hundebimser


Ja så det er desværre ikke mig selv, der har været igang med at kreere en opskrift, for disse er blot købt som "shake & bake", men er helt uden tilsat fedt og sukker.

Jeg faldt nemlig for disse små bøtter,  da vi var i Maxi Zoo for nogle uger siden. For med en hunde fødselsdag indefor rækkevidde, så måtte den kage'bageglade hundemor jo naturligvis have sådan en med hjem. De var i flere varianter, nemlig med vanilje, gulerod og æble/kanel,  men jeg valgte den med vanilje smag, da jeg tænkte den var sikker. 

Og rigtig nok - den sad som klistret fast i hundemule og hjerne efterfølgende. Ja jeg kan sige så meget, at den kære fødselsdagsbimse var riiimelig træt af, at hun kun måtte få én muffin om dagen. Øøøøv. Hun delte derfor sine muffins med hendes allerbedste hunde'veninde Sussi, som hun var til fødselsdags middag hos torsdag aften. 

Her blev Chillum tilmed mødt af den flotteste kagemand, hvor der på marcipanen stod "Tillykke Chillum". Jeps, den er god nok. Min svigermor havde købt en kagemand hos bageren, hvor hun havde fået skrevet "Tillykke Chillum" på. Hvor skægt/skørt er det ikke lige!? Ja jeg vil mene, at det er lige så skørt som det at kreere disse hundemuffins, hvis ikke værre ;) Men sødt og sjovt det var det altså, og det gik lige ind i mit store varme hundehjerte. Chillum nød også rimelig godt af det og flødeskummet, og nød i det hele taget en hel dag med særlig fokus på hende :) Peter derimod, han følte sig pludselig en smule glemt ;) haha!


Ja nogen siger, at jeg forkæler min hund lige rigeligt, men se så hvad min svigermor kan :) Ak ja. Hvad kan vi sige!? Vi elsker den hund overalt på jorden :) 

Og sådan har jeg egentlig altid gået meget op i fødselsdage, hvad enten det er min egen, mine familiemedlemmers, mine veninders eller min hest (da jeg var yngre). Jeg var typen der havde pyntet juletræ i hestestalden, lavede hjemmelavede hestebolcher, hestelagkager og inviterede mine veninde til heste'fødselsdag. Ja du må gerne kalde mig tosset, men jeg synes altså det er hyggeligt, og så elsker jeg at arrangere, planlægge og diske op med diverse sjove sager, og sådan bliver det helt sikkert ved med at være. Jeps, den dag vi får børn skal de nok få nogle festlige fødselsdage, lige indtil de bliver teens og det så bliver lidt for pinligt :)  

Fejrer du også dine kæledyrs fødselsdag, eller synes du det er noget pjat!? :) 

4 kommentarer:

 1. Når jeg engang får hund, så skal den fejres på samme måde som din! :D

  En hund for mig er ikke bare end hund, men et familiemedlem, baby, bedste ven og følgesvend!

  Sådan bliver det hos mig. Folk kan acceptere det eller lad vær ;)

  Min hund kommer til at blive MØGforkælet og der vil blive brugt MANGE penge på min kommende hund! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅDAN! Det er nemlig sådan det skal lyde, og hey - skidt med hvad andre folk tænker. En hund er nemlig ikke bare en hund, og dem der selv har en, ved at det er sådan, det er ;)

   Du skal ikke skamme dig over, at du vil forkæle din hund, for det er næjagtig det der sker herhjemme ;) Den får lov til alt (næsten), og det er måske lidt i overkanten nogen gange, men hun får så også kun lov til mange af tingene, fordi hun er så lille, som hun er :) Hvis det var en stor hund, så var det måske ikke helt så hensigtsmæssigt, at få lov at sidde på bordet, hoppe op og ligge i skødet ;)

   Alting med måde ;) og ellers bare enorme mængder kærlighed. Det fortjener de de små kræ - for tænk på alt det, de giver os :)

   Slet
 2. Sådan blir mine hunde også fejret, hvor er det festligt og hyggeligt og sådan skal det også være. Mine hunde er labrador hunde, så de kan desværre ikke så godt være på bordet eller i skødet. Hvor har du købt det shake and bake til hunde ?
  Super flot blog du har med super lækre opskrifter
  Mvh Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop - sådan skal det nemlig være. De er jo vores kære små børn ;) haha, ejh der har du en pointe. Chillum får også KUN lov, fordi hun er så lille :)
   Shake & Bake blandingerne i købt i Maxi Zoo i Aalborg ;) Der var to smagsvarianter :)
   Mange tak Tine - dejligt du kan lide, hvad du finder herinde ;)

   Slet