torsdag den 12. december 2013

Udstikkere.dk - vinderen er fundet

- bumbummeluuuum


Så alle de dejlige udstikkere skal hjem til denne heldige vinder - Ninna Næslev, som skrev denne kommentar til indlægget. (vinderen er fundet via. Random.org)


Stort tillykke med dem - jeg håber, at du kan finde 15 fine udstikkere, som du kan lave lækre julekager og juletræsvedhæng ud af. Jeg håber desuden, at du finder det helt perfekte snefnug i det store udvalg :) 

Jeg skal dog lige have dig til at sende mig din mail, da du har glemt at skrive den ind i indlægget! Så snart jeg modtager den, sender jeg den straks videre til min kontakt fra Udstikkere.dk, og så skulle du meget gerne høre fra hende inden længe, så du kan vælge dine 15 udstikkere og komme igang med julebagningen og julegave-produktionen :) Så lad mig høre fra dig hurtigst muligt, ellers trækker jeg en anden heldig vinder!

Og til alle I andre som har deltaget i denne give away - tak fordi i var med. Det er skønt at se, at så mange deltog om de fine udstikkere :) Jeg kan allerede nu afsløre, at der er flere godter på vej til jer, så hold øje med bloggen ;) 

4 kommentarer:

  1. YES! Hvor dejligt :-) Mange tak. Min mail er: ninna2602@gmail.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for mailen :) Jeg har straks sendt den til min kontakt. Du skulle gerne modtage en mail fra hende inden længe :) God fornøjelse med udstikkerne, og god jul :)

      Slet