tirsdag den 4. marts 2014

Vinder af Knorr Sauce

- og en fin og fiks Le Creuset saucekande 

For jeg var jo så heldig, at kunne forkæle en af I skønne læsere med en god portion sauce fra Knorr og en tilhørende saucekande fra Le Creuset - og ja, jeg beklager virkelig, at vinderen ikke blev fundet igår, som lovet, men jeg glemte det simpelthen :) Ooops!!! 

Oh well, bedre sent end aldrig :) Og selvom denne lille "konkurrence" kun har været i luften henover weekenden, så er jeg simpelthen så glad for, at så mange ville være med :) Det er nu så hyggeligt at få et indblik i, hvad I tænker om sådanne tiltag (og "hurtige" færdigkøbte varer), samt hvilken sauce DU ville vælge, hvis du stod ude i supermarkedet, og skulle vælge blandt de tre varianter. 

Og så kan jeg vist ikke trække den længere. Jeg fik en af mine medstuderende til at sige et tal mellem 1 og 91, og hun valgte altså nummer 14 !!!!

Vinderen af en omgang Knorr Sauce og tilhørende saucekande blev derfor....


Stort tillykke Katrine :) Jeg har sendt dig en mail, og så snart du vender tilbage med en adresse, så får jeg den fluks sendt afsted, og du kan modtage dine goodies :) 

Må I alle have en dejlig dag :) 

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke til Katrine :-)!

    Kig gerne forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde et par Humlan høretelefoner fra Urbanears: http://www.voresboble.dk/give-away-humlan/ :-)

    /Amalie.

    SvarSlet