onsdag den 23. juli 2014

Aalborg Grill Akvavit

- en helt igennem skøn oplevelse


Ja for det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er helt så pjattet med snaps. Jo de milde af slagsen (de virkelig milde) og så dem, hvor der er tilsat lidt 'frugtsmag'. 

Jeg blev derfor overordentlig glad, da jeg stødte på denne sommernyhed. En grill akvavit fra Aalborg Akvavit - og jeg elsker den. 

Den er ikke helt så 'krads' som andre akvavitter, og så har den en skøn skøn skøn snert af citrus og en dejlig sødme fra både vanilje og hyldeblomst. UHM! Og nej, det er nemlig ikke sådan en snaps, som brænder hele vejen ned i fødderne, tværtimod. Den er 'let' (hvis en snaps kan være det!), frisk og lækker - en rigtig tøsesnaps, som altså også sagtens kan drikkes af ægte akvavitelskere (sådan en som min gemal fx.) Hans eneste kommentar til den meget blide smag var, at man skulle passe på med at drikke den her i varmen, for de gled ret nemt ned - også nummer to ;) 


Så hermed en opfordring til at købe denne smækre sommerakvavit for dernæst at nyde den ISKOLD, i godt selskab, i haven, med gode venner eller familie, i godt vejr, med grillen tændt, vand på bordet.....og ellers et telt slået op i haven, så ingen skal bekymre sig om den dumme køretur hjem - heller ikke fruen ;) 

1 kommentar:

 1. Hi! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over.
  I'm definitely enjoying the information.
  I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Excellent blog and fantastic design.

  my web blog :: myfreecams hack

  SvarSlet