torsdag den 2. oktober 2014

Lyserød Lørdag anno 2014

 - for vi gør det igen
Billede venligst udlånt af Camilla
 
                                                    
Oktober er lig med mange ting. Denne måned er kendt som en rigtig efterårsmåned, og byder derfor på hygge både inde såvel som ude. Efterårsferien banker også snart på døren, men inden da, løber Lyserød Lørdag i Aalborg af stablen, hvor du har mulighed for at hygge dig med cupcakes, kaffe og er godt formål :)

For i dag kl 10 kan du nemlig finde Bitten, Line, Sabina, Camilla og jeg i det hvide telt på Nytorv i Aalborg, klistret ind i lyserødt stads. Her vil vi fra 10-udsolgt (16.00) sælge de dejligste cupcakes, hvor pengene går ubeskåret til kampen mod brystkræft. 

Igen i år har vi en omgang skønne sponsorer i ryggen, og uden dem ville dette projekt slet ikke kunne lade sig gøre. Der skal derfor lyde en stor tak til: 


Så, hvis du har tid og lyst, så kan jeg klart anbefale, at kigge forbi til en cupcake og som noget helt nyt kan du tilkøbe en kop kaffe, som du kan varme fingrene på, eller nyde hos os i teltet. Prisen er den samme som altid: en flad 10'er og vi sørger for, at dine smagsløg vil synge resten af weekenden. 

Smagsvarianterne er i år den traditionelle og altid lækre chokoladecupcake med nutellafrosting, som altid går som varmt brød. Den friske citroncupcake med en lækker (og naturligvis pink) vaniljefrosting. En traditionel, men lækker, blød og svampet gulerodscupcake og den sidste variant - en dejlig æblecupcake med karamelfrosting. Alle sammen bagt med kærlighed i Fandankos dejlige køkken. 

Ses vi? :) 


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar