tirsdag den 9. november 2010

At tage forskud på glæderne

- ved at spise and i aften, selvom det først er i morgen der er Mortens aften :)

Min skønne mormor veninde Marie, som også blogger herinde (hun kan findes her), har nemlig været så herlig og invitere på et par gode andebryster  og en god flaske rødvin i aften :) og iiih, hvor jeg glæder mig.

Jeg har dog en lang dag foran mig, som lige skal overståes inden den for alvor kan stå på hygge. En kort skoledag fra 8.00 til 10.30 - derefter direkte på job fra 11.00 til kl. 19.00 OGSÅ med fuld fart videre til andens og Marie's habitat.

MUMS, HVOR JEG GLÆDER MIG!

8 kommentarer:

 1. Lækkert! Vi skal have and imorgen- elsker and..
  Du er godt nok flittig, din chef må være glad for dig:)
  Jeg har luret på sån noge fine snørestøvler fra Pieces i brun eller grå, har i mon flere af dem?

  SvarSlet
 2. Uhm hvor dejligt - and er simeplthen så lækkert ja. Jeg er også stor tilhænger af dyret som spise ;)

  Ja der sker lidt for tiden :) der skal helst ske noget hele tiden ;)

  Jaaa, de er bare SÅ fine, har selv et par i brun. Vi har dem i brun, mocca (mørk brun) og sort :)Dog ikke i grå desværre. De er super fine, og virkelig behagelige og have på også. Også kan de jo bruges til virkelig mange ting, både nederdel og bukser.

  Synes bestemt du skulle kigge forbi en dag ;) Vi har et kæmpe lager af alle tre farver, men selvf. er der nogle størrelser som er mere efterspurgte end andre, men kig da forbi ;)

  SvarSlet
 3. Hvad koster de??? Mormor her glæder sig til at kokkerere for farmor! Yummi yummi and i tummy ;)

  SvarSlet
 4. And er altid godt :-)

  Vi skal ikke have traditionel and i år, men vælger "andepandekager" dvs. pekingand i pandekager....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 5. Super, jeg kigger ind på fredag, så håber jeg at du er på arbejde så jeg li kan få lov at sige hej:) Så har jeg også lidt tid til at bestemme mig for farven:)

  SvarSlet
 6. Marie: Godt du kiggede ind og fik fat i støvlerne ;) De er sååå fine. Og endnu en gang tusind tak for lækker and ;) UHHM!

  Birthe: Ja, and er utrolig lækkert, men synes da bestemt også at "andepandekager" lyder utrolig spændende ;) Glæder mig til og se og høre mere om dem ;) Regner selvf. med at det kommer på bloggen jo :)

  MissM: Jeg er ikke på job fredag :( desværre. Øv for pokker da også, men så må du jo lige opdatere mig med, hvilken farve det endte med, hvis det munder ud i et køb selvf ;)

  SvarSlet
 7. Nøj, det lyder lækkert! :)

  SvarSlet