fredag den 12. november 2010

Trist fredag!

Grå, kold, våd og stormfuld fredag. Det er hvad det er idag. Ikke nok med, at jeg lige har været inde og aflevere min elskede hunde-bimse på dyrehospitalet - så regner det, det blæser, der er koldt - også skal jeg lave bograpport med studiegruppen :( Ikke just hvad jeg kalder en god fredag?

Dog er jeg så heldig, at være i studiegruppe med de dejligste piger, så hyggeligt vil det altid blive. Jeg har derfor, for at gøre dagen bare en anelse bedre, valgt at tage en lille kurv med, som skal nydes i mormor's hule (Marie aka. mormor) - ja så bliver det vist ikke et bedre studiemiljø - også på en fredag <3

Håber bare klokken snart bliver 15.30, så jeg igen kan hente min skønne vovse.

God fredag, og god weekend til jer alle :)

8 kommentarer:

 1. det er så vigtigt at hygge sig med sådan noget gruppearbejde :) det gør det hele meget sjovere. Håber snart du får din bette hund hjem igen! :)

  SvarSlet
 2. Åh nej, hvad er der galt med den lille vovse?

  SvarSlet
 3. Hvor lækkert med sådan en kurv :-)

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. Line: Jaaa, meget vigtigt. Der rå-hygges også kan du tro, men NU skal der altså arbejdes intenst ;)
  Tak for det, hun skal heldigvis hentes kl. 15.30 igen, så der er ikke længe til nu.

  MissM: Jamen det er faktisk en lang historie, men det bette kræ brækkede begge forben i september måned. Der fik hun så ind-opereret metalplader og skruer for og sætte benene på plads igen.

  I hendes sygdomsforløb begyndte hun så pludselig og få sådan nogle grimme sår rundt omkring, som dyrelægerne ikke kunne finde ud af, hvad var. De troede først det bare kunne være sår, der kom af noget stress fra hele oplevelsen, fordi det pludselig gik i sig selv igen, men da det så her for nogle uger siden igen begyndte at blusse op og blive til sår endnu en gang, så vidste de ikke længere hvad det kunne være.
  Hun er derfor indlagt idag (grundet narkose), både for at få taget kontrol-røngten af bentøjet, men også for at få taget en biopsi af sårene, som så skal sendes ind og undersøges.

  Bedst som man troede at hun var fit for fight igen (mht. benene), så kommer der noget nyt :( ØV! Det er bare så surt, fordi hun jo går fint, og er helt ovenpå med benene igen. At der så kommer noget helt andet i vejen er bare ekstra surt :(

  Puha, den blev lang ;) GOD LÆSELYST :)

  Birthe: Jaaa, sådan en kurv hjælper lige lidt på det hele. Rå-hygge skal der til ;) God weekend til dig også.

  SvarSlet
 5. Stakkels hund!
  Det er ikke fordi hun ikke kan tåle metallet så? Vi må håbe det er noget, der nemt kan helbredes, for det er da synd for den bette skat...
  Emma herhjemme er ikke et kønt syn, for hun har allergi og er li pt. fuld af små sår og store skaldede pletter. Noget hun har haft hele hendes liv uden at vi kan finde ud af hvorfor..
  Det er hårdt at være hundeejer, alle de bekymringer:)

  SvarSlet
 6. Nej, det have vi det nemlig også mistænkt for, men dyrelægerne siger, at der ikke skulle være noget i det metal, som dyrene ikke kan tåle, så nu venter vi bare på, at vi om en uge til 10 dage, hører fra laboratoriet i england, når de har set på biopsien.

  Åhh nej - det lyder heller ikke godt :( Nej, det er slet ikke så nemt endda og være hundeejer. Men hvad så med Emma's? Er det noget der generer hende? Ja, og med allergi er det jo svært, for hun kan jo være allergisk overfor mange ting?

  SvarSlet
 7. Det er underligt hvad det så er, men lad os da håbe at det ikke er noget alvorligt!
  Og så ovenpå 2 brækkede forben, det var da også noget af en omgang!
  Dyrlægen tror, at Emmas er hormonelt betinget, da det som regel kommer samtidig med hun fælder og det er der desværre ingen behandling for, andet at hun får noget mod kløen og et par ekstra bade... Men det går:)

  SvarSlet
 8. Ja, nu er der taget en biopsi, og vi venter på svaret kommer - i spænding. Bare meget underligt at to dyrelæger ikke havde set noget lign. før - det er ikke betryggende? :(
  Ja, ovenpå to brækkede ben, så har hun været igennem en del efterhånden. Vi glæder os også til, at hun snart får noget fred fra det dyrehospital. Selvom hun ikke er mærket af det overhovedet - hun er en sej tøs, og tager det i stive forben ;)

  Okay, surt det ikke er noget der kan behandles, nu hvor det klør og irritere hende - men hvis det så også går over igen, så er det jo heldigvis ikke noget der nager hende hele tiden.
  Puha, flere bade? Det er hun sikkert ikke glad for? ;)

  SvarSlet