lørdag den 6. november 2010

Chokoladesnitter

- lidt chokolade skulle der også til ;)

Det blev til disse lækre snitter, som smager himmelsk. Opskriften er nem, også tager det ingen tid og både lave og bage disse lækerbiskner.

Specielt gode, hvis du pludselig får gæster og mangler noget sødt til kaffen.

Stængerne er flade og klar til ovnen

De færdigbagte stænger - klar til udskæring

Udskåret snitter, klar til de lækkersultne :)













Opskrift:

100 g. blødt smør
85 g. sukker
2 spsk. sirup
125 g. hvedemel
2½ spsk. kakao
1 tsk. vanillepulver
½ tsk. natron

Pisk smør, sukker og sirup lyst og luftigt. Vend mel, kakao, vanillesukker og natron i dejen og pisk det, så det smuldrer. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og saml dejen sammen.

Del dejen i to og rul disse ud til en ca. 35 cm lang stang. Placer stængerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk stængerne let flade og bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.

Når stængerne er færdige tages de ud til afkøling. Inden de er helt afkølede skæres de ud i snitter og sættes herefter til side for og få den sidste afkøling.

De skæres nemt ud med et pizzahjul.

4 kommentarer:

  1. Uhm, de ser lækre ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. De er også vildt gode. Lige til en kop kaffe eller to ;) Også er de super nemme. Gemalen elsker dem, så det er perfekt at de er så nemme og fremtrylle ;)

    SvarSlet
  3. De ser rigtig lækre ud! Hvor længe kan de ca holde sig?

    SvarSlet
  4. Hej Bianca :)

    De er også vildt lækre. Og ikke mindst nemme. Hvis du kommer dem i en lufttæt kagedåse/blikdåse, så holder de sig fint i 3 uger :)

    Kærligst fra Kristine

    SvarSlet