torsdag den 4. november 2010

Stilhed

- før stormen

Jeg vil meget gerne undskylde mange gange, for stilheden som den seneste tid har overmandet bloggen her, men det er der en meget god grund til - eller dvs. der er i hvert fald en grund ;)

Jeg har den sidste tid haft SUPER travlt med både skole og arbejdet. Vores elev i Pieces-biksen, hvor jeg arbejder i min fritid, valgte i sidste uge at sige op. Da butikschefen derfor nu, er den eneste fuldtidsansatte, valgte jeg at træde til og hjælpe med nogle timer, så hun også kunne holde lidt fri.

Jeg har derfor arbejdet på fuld drøn den sidste uge, samtidig med at skolen også skulle passes, også havde gemalen og jeg tilmed årsdag igår, som også skulle fejres ;)

Der har derfor ikke været tid til og stå så meget i køkkenet, hvilket der selvfølgelig skal rettes op på. Jeg regner derfor stærkt med, at weekenden kommer til at indeholde en hel del bagning. Jeg har dog sagt ja til en vagt i morgen fredag, og igen søndag, men så er der altid lørdag som kan og skal stå i bagningens-tegn :)

Jeg glæder mig allerede, og har tænkt på så mange ting jeg gerne vil lave, men kan ikke bestemme mig. Har i nogle lækre forslag, så kom endelig med dem ;)
Jeg har tænkt at der både skal bages kage og brød - SO BRING IT ON ;)

5 kommentarer:

 1. ALT der indeholder marcipan og mandler - elsker begge dele :-D

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Sådan er det jo nogen gange !!!

  Pieces er en af min datters ynglingsbutikker hihihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Birthe: iii - det lyder altså også som en god idé :) Jeg har tænkt lidt på, om jeg skal våge mig ud i en bunke flødeboller på marcipanbund :)

  Marianne: Ja, det er helt korrekt, men man får sådan lidt dårlig samvittighed du ved :)
  Ejh, hvor dejligt og høre. Det er også en skøn butik. Og lige i den her tid får vi simpelthen såååå mange nye fine ting. Det er så rart ;)

  Kærligst Kristine

  SvarSlet
 4. CHOKOLADE... Uhm... Elsker chokoladekage:)
  Til brødet syns jeg du skal prøve at smutte i Salling.. De har masser af mærkeligt mel fra Aurion, fx. ølandshvede, kamutmel, hel havre, svedjerug og andre sjove sager:)

  SvarSlet
 5. Jaaa, jeg tror også godt det kunne ende ud i en god og svampet mudpie, bare for og være ulæks ;)
  Ejh, er det rigtigt? Hvorfor vidste jeg ikke det? Jeg har undret mig voldsomt over, hvor man fx kan købe malt henne, men måske Salling er svaret så? :) Tror da jeg vil smutte derind i morgen så, i min pause på jobbet. Iiiih, can't wait ;)
  Tak for tippet MissM :P

  SvarSlet