tirsdag den 15. marts 2011

Diva?

Det tror jeg nok. Chillum forstår i hvert fald, at nyde solpletterne, ligemeget hvor de nu måtte være. At de så kun er at finde på spisebordet, må der jo så gøres noget ved.

Det er ikke fordi jeg er synderligt stolt af min hund lige nu, men egentlig er det da ret kært :) Hun er og bliver en diva - BUM :)6 kommentarer:

 1. Hehe, kender det alt for godt. Dette nummer kan min den store hund også finde på, og selvom hunde ikke hører til på bordet, ja så må man da sige at det er kært! :)

  SvarSlet
 2. Hvor er hun sød :)
  Herhjemme når solen desværre ikke i hundehøjde, så Kenzo sidder bare og ser skuffet ud når solen kun rammer ørene :)
  Men efter han er opereret er der nul hoppen op i møblerne :(
  Men det ser ud til hun hygger sig :))

  SvarSlet
 3. Line: Hvor er det godt og høre. Så er jeg ikke den eneste der har en lidt uopdragen hund ;) Nej - de hører nemlig ikke til på bordet, men når man bor i lejlighed og ikke kan rende ud i det den skønne forårsluft uden og være i snor, så skal der altså lidt andet til, for at forsøde tilværelsen yderligere :) Man kan måske sige, at jeg forbarmede mig lidt over hende ;)

  Den nysgerrige Muffin: Jaa, er hun ikke dejlig? åååh, øv for manglende solstråler. Han glæder sig nok rigtig meget til sommer så :) Hvorfor blev han opereret? :/ Læste godt indlægget på din blog, men havde endte hele historien med? Jeg er meget interesseret, da jeg jo kan snakke en hel del med om, hvordan det er at have handicappet hund i hjemmet (Lille chillum brækkede begge forben i september måned 2010) :(

  SvarSlet
 4. Sikke en skøn hund du har :-)
  Jeg kender overhovedet ikke noget til diva-fornemmelser, sådanne har min prinsesse overhovedet ikke ;-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 5. Jaa, hun er også bare en dejlig bette fis er hun :) meeen, får måske lov til liiiige lidt for meeget nogen gange. Sådan er det, og være enebarn ;)
  Haha - jeg tror ikke helt på dig Birthe ;) Og jeg tror endda, at katte er endnu værre til det der med borde, end hunde :) Haha. Diva eller ej, så skal prinsesserne have lov, at være prinsesser så længe de vil :)

  SvarSlet
 6. Han glæder sig rigtig meget til sommer tror jegc :) Vi står og skal flytte i hus her fra på fredag, så der bliver mulighed for at finde alle de gode solsteder :)
  Han fik konstateret en diskusprolaps i nakken og blev hasteopereret i Århus. Han er i bedring og kan nu gå og løbe. Men han har stadig lidt balanceproblemer.
  Ja, jeg læste indlægget forleden om hende - det var et vildt styrt hun tog.

  SvarSlet