fredag den 1. april 2011

Kaninkage

Først og fremmest, undskyld for stilheden her, men jeg har haft sååå travlt med alt muligt. Det har jeg egentlig stadig, men nu er det travlhed med kreering af kager i stride strømme den kommende tid. Der skal bages til en fødselsdag, et endt praktik ophold, et hygge'visit, endnu en fødselsdag og sidst men ikke mindst, til et fantasy-arrangement på KUL her i Aalborg :)


I morgen skal jeg til min lille kusines fødselsdag, og hun har ønsket sig en kage af mig, så det skal hun selvfølgelig have ;) Jeg synes denne lille søde kanin var ret god til anledningen, da vi jo nærmer os påsken med hastige skridt. Og nåeh ja, så tror jeg også kusinen synes den er ret kær ;)

Kagen er lavet af en omgang drømmekage, som er delt op og fyldt med chokoladecreme. Herefter er den smurt op med helt almindelig oste-creme (flødeost, flormelis, citronsaft og en anelse vanillesukker), og til sidst drysset med henholdsvis hvid og lyserød kokosmel.

Det hvide for at få "pels" på kaninen og det lyserød til "ører". Kløer, mund, tænder og dele af øjnene er lavet af RI, og ellers pyntet med smarties og en enkelt lakrids. Rundt om kaninen er drysset lidt ekstra med kokosmel både med og uden farve. En rigtig tøse-kage !!

Pyyyh, nu kan jeg vinge ét "kage-projekt" på listen af :) God fredag aften derude, og god weekend. Nu vil jeg i seng efter en laang dag på job og et endelig færdig-opryddet køkken :) Kage-griseri skal der til :)

Godnat!

2 kommentarer:

  1. Den er rigtig sød, håber hun blev glad for den !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Hej Marianne. Du kan tro hun blev glad :-)

    SvarSlet