lørdag den 16. april 2011

Studietur - Lysebu Konferencecenter: Norge

Home sweet home, men sikke en fin tur det har været. 5 stjerners Hotel i de norske fjelde, med dejlig morgen, middag og aftensmad. Ahmen, hvor er det fantastisk. Jeg vil næsten lade billederne tale for sig selv, for det siger næsten mere en tusinde ord.

 

  
Så fik vi vores første omgang middagsmad, og hold nu op der manglede ikke noget. En kæmpe buffet med både fisk, salat, pålæg, hjemmebagt brød, varm mad (i form af ko, svin, kyling, hest, elg og lam) - og tilbehør hertil. Middagsbuffeten gik igen hver dag, men selvfølgelig med forskellige varme retter og forskellig slags fisk og dessert, fra dag til dag - Det var et madmekka af den anden verden. Jeg kan godt fortælle, at jeg ikke har tabt mig på denne tur - tværtimod :) 

 
Disse billeder er fra vores første aftensmad på Lysebu konferencecenter.  Vi fik to retter, en hovedret og en dessert. Hovedretten var laks på en bund af risotto - soyasauce og dampede tomater. Desserten bestod af en lækker brownie, ananas kompot og hjemmelavet kokosis på en nøddecrumble bund :)

 
Dag nr. 2 - også aftensmad med to retter. Her var det så i stedet en forret og derefter en hovedret. Forretten var den lækreste fiskesuppe jeg længe har smagt. En fiskesuppe med diverse grøntsager i, og en stor ravioli fyldt med forskelligt skaldyrskød. WAUW :) Hovedretten her var kylling på en bund af noget "kartoffellign." noget, (husker ikke lige navnet) - og som tilbehør en omgang bønner og dampede asparges.

 

 
Dag nr. 3 - vores sidste dag med aftensmad, her fik vi en tre retters menu bestående af forret, hovedret og dessert. Forretten var stykker af lækker lækker tun, med en utrolig skøn tangsalat og en advokadocreme. Har aldrig smagt tangsalat før, og jeg er virkelig fan :) Elsker det, og må snart prøve det igen. Mums.
Hovedretten var svinefilet på  en linsebund, og noget majs - et - eller - andet (kan igen ikke huske alle de fancy udtryk og navne på så fine måltider) :) og igen, utrolig skøn sauce. desserten minder her meget om den vi fik den første dag. Vi fik cremebrulé, mangokompot, hjemmelavet banan yoghurt is - igen på en nøddecrumble bund. Utrolig lækkert, og meget vilde, men positive smagsgsoplevelser for mine smagsløg :)

Nu skal det jo ikke lyde som om, vi ikke har lavet andet en at spise på denne tur, men det er faktisk tilfældet. Vi fik mad hele tiden, så nu står den da vist på en omgang kur herhjemme igen :) Vi hørte en masse fine foredrag også, og havde alt i alt en vældig god tur :) Det er dog VIRKELIG dejligt, at være hjemme igen.

Håber i andre har haft en fantastisk uge :) og får en endnu mere fantastisk weekend.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar