tirsdag den 5. april 2011

ChokoVanille Muffins

- med chokoladefrosting, et lille jordbær og et par Toms chokoladekringler på toppen. (De der jordbær kan jeg altså ikke stå for for tiden, også synes Peter det ser så flot ud på den mørke chokoladefrosting - jeg glæder mig dog til de danske jordbær viser sig i stedet)

Opskriften til vanillemuffins finder du her. Jeg har hertil tilsat hakket chokolade, som er drysset ud over dejen efter den er anbragt i formene. På den måde undgår du, at al chokoladen ikke falder til bunden ;)


Det er så disse bøller jeg for få minutter siden sendte gemalen afsted med, og han har selv valgt "indhold" og "layout" :) Han har idag sidste dag på sin praktikplads, så kage må der ikke mangle. Jeg håber de kommer til at smage folket i Fjerritslev, ellers så gør de i hvert fald her i hjemmet.

Der blev nemlig et par stykker ekstra, som studiegruppen og jeg kan nyde glæde af senere. Mine to herlige studie'veninder Camilla og Marie, kommer nemlig med rundstykker her kl. 9.00. Vi skal have lavet vores sidste KLM studieprodukt færdigt, så vi kan få det afleveret og dermed tage på studietur på søndag med god samvittighed :)

Klar til afgang
Nå, jeg må hellere finde studiebøgerne frem, få dækket bord og sat kaffen over. Må i alle sammen have en herlig dag derude - for jeg vil nu i de næste timer henkaste mig til en masse lækkert stof om menneskerettigheder ! Phyw.. God tirsdag folkens :)

20 kommentarer:

 1. Uhm, de ser lækre ud!
  Jeg kan heller ikke stå for de der jordbær, haha:)

  SvarSlet
 2. Det håber jeg også de er, for fik ikke lige smagt dem inden. Meeeen, mon ikke de er til at spise? Chokolade og jordbær på en vanillemuffin? Det kan vist ikke gå helt galt.
  Ja - jordbær er fantastiske. Nu vil jeg bare gerne se lidt sommer, også de danske i stedet. Spanske jordbær er fint nok, meeeen - de danske er nu bedst ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er der flotte!!
  Jeg har godt nok også svært ved at holde mig fra jordbærrene, de ligger der og ser så flotte og fristende ud :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. Taaaaaak for det Birthe :) Jeg håber også de vækker glæde på migatronic :)
  - Ja, jordbærrene er så fine og store nu. Godtnok ikke danske, men når der nu ikke er andet, så nøjes vi gerne :) uuhm.
  SOMMER SOMMER KOM NUUUU ! :D

  SvarSlet
 5. Nøjjjjjjjjjjjjjjjj hvor er de bare flotte... Ser vildt mums og indbydende ud... Får savle vand i mundvigerne hihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. Ja uhm de ser godt nok gode ud, send lige nogen i min retning tak! ;-)

  SvarSlet
 7. Haha Marianne. Det er jo en god ting i dette tilfælde, for mundvand skal der til (hvis man ikke har et dejligt iskoldt glas mælk eller en kop kaffe ved sin side) Det er en booombe :D

  SvarSlet
 8. Trine, det kunne jeg faktisk godt. Der er lige én enkelt tilbage :D

  SvarSlet
 9. Waaaauv ... pift pift... har du også opskriften på den icing du har brugt?

  SvarSlet
 10. Huset i Hou: Frostingen er bare smeltet chokolade og natural flødeost :)

  SvarSlet
 11. Super flotte cupcakes :). Overvejer at kopiere din frosting senere på ugen, kan du huske blandingsforholdet mellem chokolade og flødeost?

  SvarSlet
 12. Tusind tak Gitte :) Dejligt og se, at du også følger med herinde ;) iiih ja, gør endelig det. Jeps, til 200 g. flødeost burgte jeg 100 g. smeltet chokolade. Jeg kom dog også en anelse kakaopulver i (mest for at få frostingen lidt mørkere) :P Håber den falder i ligeså god jord hjemme hos dig, som herhjemme :)

  SvarSlet
 13. Nu da jeg har opdaget bloggen kan jeg slet ikke lade være med at følge med, med alle de skønne kager du laver - blev lige vildt imponeret over heksefingrene ;).
  Tak for frosting opskrift.

  SvarSlet
 14. Hvor er du god, det er bare vildt flotte kager du laver, men hvordan laver du frosting, kan man lave en nutella frosting?

  SvarSlet
 15. Tak skal du have Susanne :) Jamen den frosting jeg plejer at lave, er baseret på natural flødeost, da jeg ikke er så meget til den frosting med smør i (Jeg synes den bliver alt for fed) Ja, du kan sagtens lave nutellafrosting, det er den jeg har brugt til disse kager: http://krissers-cookiecrumble.blogspot.com/2011/03/chokolademuffins-med-chokolade-pa-ogsa.html - opskriften finder du nederst i indlægget :)

  SvarSlet
 16. Gitte: Hvor er det dejligt at høre :) Er glad for, at du er aktiv læser herinder. Det varmer altid med nye ansigter :) Heksefingrene er viiildt gode, men lidt ulæks og se på. Fantasifuldt skal det være ;) Marie nævnte også lige, at hun havde mødt dig og snakket om fingrene :) Håber i får en RIGTIG god Litteratur-festival.

  SvarSlet
 17. Så har jeg leget lidt i køkkenet og brugt dine lækre opskrifter, hvor er det dejligt med sådan nogle personer som dig, der gerne vil dele dine gode opskrifter og gode ideer.
  Tak

  SvarSlet
 18. Hej Susanne. Ejh, hvor er det dejligt at høre :) og ikke mindst at vide, at du nyder godt af min blog - det varmer så utrolig meget :) TAK!
  Hvad fik du bagt så Susanne? :)

  SvarSlet
 19. Jeg fik bagt havregrynskager vanillemuffins med mandler og chokolade med chokoladefrostings

  Og i morgen bliver det drømmekagen der skal have chokoladecreme midt i og pyntes med frostings

  SvarSlet
 20. Wauw, det lyder vildt lækkert Susanne. Håber det vakte glæde i det lille hjem :-) God weekend.

  SvarSlet