fredag den 20. maj 2011

My new BFF

Ååh altså, jeg er SÅ forelsket i min nye bedste ven - og kan man vel være andet, i det vidunder jeg igår fik hevet med hjem fra job? Nej vel?

Den dejligste skindtaske i mørk-rødlig brun. Den er såååå skøn, også er der tilmed rigtig god plads i den, hvilket er ret nødvendigt for en "jeg skal have alt med i min taske, uanset hvor jeg skal hen - tænk hvis man pludselig skulle komme til og mangle noget" pige :)


Det er nu ikke ligefrem fordi jeg står og har helt vildt mange penge at gøre godt med (specielt ikke nu, hvor jeg i tirsdags var oppe og få sat min krone på - og dermed også betalte for den) 6931,84 kr. - bare på beløbt tak :/ GOSH! Nå, men tænderne skal jo fungere, og tasken kunne jeg simpelthen ikke leve uden - og med god personalerabat, så gik det vel meget fint an ;) Lønnen bliver nok bare lidt mindre her til d. 1 juni.

8 kommentarer:

 1. Ej, hvor er den lækker!! :D

  SvarSlet
 2. Jaaa, er den ikke fantastisk Frk.B? :) Jeg er sååå glad for den - det er helt vildt.

  SvarSlet
 3. Ååååhhh. Den er så niiiiiceeee!
  Jeg elsker den mormor-taske som jeg købte i nærmest samme model, den er så lækker og praktisk og bliver kun smukkere med tiden..
  Er så misundelig på den der!

  SvarSlet
 4. Jaah, jeg kan godt huske du lige var heldig og få fingrene i den sidste, og du har helt ret, Den her minder meget om den. Jeg er bare SÅ glad for den kan du tro :-) Im in love ;-)

  SvarSlet
 5. den er godt nok også lækker! :-D

  surt show med tandlægeregningen, men det skal jo virke som du siger ;-)

  SvarSlet
 6. Ja ikke Trine? Åh altså, den har været med mig overalt i dag næsten -haha. JA, surt show, men hvis man ikke skulle bruge penge på, at få sine bisser i orden, hvad skulle man så bruge penge på? :-) Det er fint betalingen bare er overstået, så skal Jeg ikke tænke mere på det :-)

  SvarSlet
 7. *SUK* hvor er den SMUK!!! Jeg er sikker på at I får mange gode stunder sammen :-)

  Har du overvejet at komme med til blogtræf i aug.?

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 8. Det er jeg også ret så sikker på Birthe :) Vi er allerede blevet MEGET bedre venner siden torsdag :)

  Ja, du kan tro jeg har overvejet det. Jeg vil vildt gerne med. Skal dog bare lige have tjekket datoen med min nye arbejdsplan (som er lavet, men ikke sendt ud endnu) - Når jeg får tjekket der, så kan du tro du får en udmelding :) For hvis jeg så er så uheldig at skulle jobbe, så vil jeg gøre ALT for, at få det byttet rundt :)

  SvarSlet