Jeg har fedtet lidt rundt på nettet, men synes det er noget underligt noget. I mange af opskrifterne står der, at kagerne skal stå i køleskabet i 14 dage - kan det virkelig passe, og er der nogle som evt. har afprøvet at lave sådanne honningsnitter før? Ö I så fald er jeg meget interesseret i og høre fra dig, og evt. hvilken opskrift du har brugt? :)
Håber i kan hjælpe mig, for jeg vil tusinde gange hellere prøve og lave dem selv, frem for og købe dem færdiglavet. Jeg synes i hvert fald, at jeg skylder farmor et forsøg ;)
Rigtig god weekend!
Ved desværre intet om de opskrifter!
SvarSletVille bare sige at min blog er flyttet til sniksnakkerier.blogspot.com :)
God weekend!
YDRK! De smager da frygteligt!!
SvarSletTror faktisk godt, at det kan passe at de skal stå og samle sig- flere julekager og honningkager skal gerne stå et par uger før de er helt klare...
Jeg har prøvet denne opskrift og de er dejlige. Du kan jo bare smører hele snitten med chokolade :)
SvarSlethttp://viskalspise.dk/opskrifter/kager-desserter/mini-honningsnitter.htmlu
Super Trine :-) tak for information informationen. Knus
SvarSletHov, bare informationen en gang ;-)
SvarSletHaha, jo da Sabina - de er gode. Måske jeg bare er skadet allerede fra barnsben ;-)
SvarSletTusind tak Pia. Den vil jeg absolut afprøve :-)
SvarSletElsker også de klistrede honning-sager.. jeg har selv bagt dem for et par år siden.. fandt flere honningkageopskrifter på en biavlerside og miksede min egen kombi.
SvarSletHer er linket:
http://www.biavl.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=182&Itemid=28
Og her er min kombi:
400 g. honning
200 g. sukker
3 æg
350 g. mel
1 dl mælk
krydderier: ingefær, nellike, kanel o.lign
et par tsk bagepulver
Bag ca 40-45 min ved ca 180 grader
Fyld abrikossyltetøj i og overtræk med god mørk chokolade
:o)
Tusind tak for opskriften Stine, dejligt med lidt opskrifter der i forvejen er afprøvet og godkendt ;)
SvarSletDet kan anbefales at bage en almindelig honningkage i bradepande, og så skære den ud i små firkanter, og overtrække dem med chokolade.
SvarSletDet virker i hvert fald for mig :)
Tak for tippet Sara :) Det vil jeg da afprøve, men så spekulerer jeg på, om man kommer til og savne abrikosmarmeladen?
SvarSlet