fredag den 17. juni 2011

Efterlysning?


Jeg har hele min barndom fået serveret de såkaldte "honningsnitter" fra Karen Wolf - Bisca hos min (nu afdøde) farmor. Da jeg ikke har fået dem længe, og efter en hård omgang eksamenslæsning, pludselig fik nogle syge abstinenser efter dem, så tænkte jeg, at man må kunne lave dem selv? Derfor efterlyser jeg nu en opskrift på disse lækkerbiskner.

Jeg har fedtet lidt rundt på nettet, men synes det er noget underligt noget. I mange af opskrifterne står der, at kagerne skal stå i køleskabet i 14 dage - kan det virkelig passe, og er der nogle som evt. har afprøvet at lave sådanne honningsnitter før? Ö I så fald er jeg meget interesseret i  og høre fra dig, og evt. hvilken opskrift du har brugt? :)

Håber i kan hjælpe mig, for jeg vil tusinde gange hellere prøve og lave dem selv, frem for og købe dem færdiglavet. Jeg synes i hvert fald, at jeg skylder farmor et forsøg ;)

Rigtig god weekend!

11 kommentarer:

  1. Ved desværre intet om de opskrifter!

    Ville bare sige at min blog er flyttet til sniksnakkerier.blogspot.com :)

    God weekend!

    SvarSlet
  2. YDRK! De smager da frygteligt!!
    Tror faktisk godt, at det kan passe at de skal stå og samle sig- flere julekager og honningkager skal gerne stå et par uger før de er helt klare...

    SvarSlet
  3. Jeg har prøvet denne opskrift og de er dejlige. Du kan jo bare smører hele snitten med chokolade :)

    http://viskalspise.dk/opskrifter/kager-desserter/mini-honningsnitter.htmlu

    SvarSlet
  4. Super Trine :-) tak for information informationen. Knus

    SvarSlet
  5. Haha, jo da Sabina - de er gode. Måske jeg bare er skadet allerede fra barnsben ;-)

    SvarSlet
  6. Tusind tak Pia. Den vil jeg absolut afprøve :-)

    SvarSlet
  7. Elsker også de klistrede honning-sager.. jeg har selv bagt dem for et par år siden.. fandt flere honningkageopskrifter på en biavlerside og miksede min egen kombi.
    Her er linket:
    http://www.biavl.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=182&Itemid=28
    Og her er min kombi:
    400 g. honning
    200 g. sukker
    3 æg
    350 g. mel
    1 dl mælk
    krydderier: ingefær, nellike, kanel o.lign
    et par tsk bagepulver
    Bag ca 40-45 min ved ca 180 grader
    Fyld abrikossyltetøj i og overtræk med god mørk chokolade
    :o)

    SvarSlet
  8. Tusind tak for opskriften Stine, dejligt med lidt opskrifter der i forvejen er afprøvet og godkendt ;)

    SvarSlet
  9. Det kan anbefales at bage en almindelig honningkage i bradepande, og så skære den ud i små firkanter, og overtrække dem med chokolade.
    Det virker i hvert fald for mig :)

    SvarSlet
  10. Tak for tippet Sara :) Det vil jeg da afprøve, men så spekulerer jeg på, om man kommer til og savne abrikosmarmeladen?

    SvarSlet