lørdag den 13. august 2011

Cowgirl for en dag

- jaaa, det er hvad jeg skal være idag :)
 
I min hjemby (Øster Brønderslev) er de for nogle år siden, begyndt og holde noget der hedder "Bålhøj festival". Bålhøj festival er en festival, hvor lokale bands (+andre) kommer og spiller. Blandt andet kommer Christian Brøns og ikke mindst vores hovednavn  THE BLUE VAN og spiller. The blue van er jo opvokset i Øster Brønderslev og omegn, så der har vi lidt hjemmebanefordele :)


Om dagen er der for børnene lavet en ranch, hvor der er opslået telte og tippier, hvor indianerne hjælper børn med og lave smykker og bage snobrød. En halmhoppeborg er sat op, hvor de vilde cowboys kan boltre sig, samt en indhegning hvor cowboys og cowgirls trækker børnene rundt på hesteryg og tygger halmstrå :) Og ja, det er her jeg er at finde fra kl. 14.00 til kl. 18.00 :)
 
Så tænker i sikkert allesammen, "jaja, den eneste udklædning Kristine tager på for og ligne en cowgirl er jo den simple, men klassiske cowboyhat", men nej - der tager i helt helt fejl, for jeg er gået all in :) Det er i år med både "opbundet"skjorte, cowboybukser, bælte, pistol + pistolhylster?, cowboyhat, fletninger, læderboots og selvfølgelig en charmeklud ;) (Billedet ovenover viser en del af outfittet)

Jeg kan mærke det bliver en fantastisk dag :) Håber i andre får en tilsvarende dejlig lørdag, selvfølgelig med godt vejr, som der også helt sikkert bliver over ØB hele dagen idag :)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det en dejlig tradition og vejret ser jo ud til at holde :)

  SvarSlet
 2. Hahaha! Det lyder festligt! Håber du får en aldeles fremragende dag ;-)

  SvarSlet
 3. Ja ikke Malene. Vejret skal bare holde sådan her, så bliver det helt perfekt :-)

  SvarSlet
 4. Og det er det, kan du tro piske :-) Tak for det, jeg skal i hvert fald gøre mit til, at det bliver fremragende ;-)

  SvarSlet
 5. Håber da bliver en rigtig god dag, det lyder i hvert fald sjovt. Lyder i hvert fald som om outfittet er i orden:-)

  SvarSlet
 6. Det var super hyggeligt :-) og ja, outfittet var top i orden, og blev vel modtaget af aade børn og voksne ;-) Idag står den desværre nu på velfortjente tømmermænd i bedste western stil :-)

  SvarSlet