onsdag den 17. august 2011

En blid start

- både på dagen og på ugen

Jeg skulle nemlig kun i skole mandag og tirsdag denne uge, fordi de nye første-års elever starter idag, og derfor skal have skolen for sig selv ugen ud. I år ser vores skema således ud, at vi har undervisningsfri hver onsdag, hvilket jo ikke er helt tosset. Sidste år var det fredag vi havde undervisningsfri, men man kan jo ikke være lige heldig hvert år ;)


Jeg har grundet fridag fra skolen, sagt ja til og arbejde lidt, men skal først møde kl. 12.00 idag, så også på den front startes der blidt ud.

Udover lidt lektier til næste uge, så har jeg planer om, at resten af ugen skal gå med oprydning i diverse rum og kroge i hjemmet, en gennemgående tøjvask, en total hovedrengøring og lidt veninde/familie catch-up/hygge. Jaja, det er med og holde sig igang ;)

13 kommentarer:

 1. Altid dejligt med nogle dage hjemme! :) Ja, fredag er altså bare en skøn studiedag.
  Ehm.. Du står vel ikke og mangler nogle bøger til dansk? ;)

  //Line

  SvarSlet
 2. Hehe, sådan er livet som lærerstuderende -Meget afventende;) Vi starter d. 25, og har også onsdag fri. Glæder mig næsten til at komme igang igen. Så kan det være man glemmer regnen.
  God fornøjelse med arbejdet.
  Mvh.

  SvarSlet
 3. Jeg ville bare lige sige at jeg har sendt din pakke afsted i dag, så du skulle gerne modtage den i morgen eller fredag :-)

  SvarSlet
 4. Fru Klump, du har helt ret :) Dagen idag blev så brugt på job, men i morgen og fredag er friiiie :D Nej, jeg har ligeså lige købt dem jeg skulle bruge i dansk i år :/ Æv.

  SvarSlet
 5. Haha, so true Cæcilie :) Så truuuue!!! Jeg kan godt forstå du glæder dig til og starte igen. Jeg vil dog også sige, at jeg endnu ikke rigtig føler, at være startet endnu, meeeen mon ikke det tager fat i næste uge ;)

  SvarSlet
 6. Ejjjjh Rikke, hvor er det spændende :) Jeg glæææææder mig til og modtage den, og nu er jeg jo tilmed hjemme til og tage imod den, når den kommer ;) YES :D

  SvarSlet
 7. Ja jeg er jo spændt på om du bliver glad for det jeg har sendt :-)

  SvarSlet
 8. Orrrrk Rikke, jeg modtog den idag og det er sååå fin en pakke :) Jeg er ellevild med hver eeste ting, for ikke og snakke om den bette hundebimse der mæsker sig i gode tyggestænger ;)

  Glæder mig til og få blogget om det i morgen :)

  SvarSlet
 9. Hehe, det var godt at høre... Tænkte nok at den lille vovse ville nyde lidt godt :-)

  SvarSlet
 10. Du kan tro hun nyder, og bliver federe og federe, imens menneskemoderen her tænker så det knager, over hvad jeg skal finde på og sende tilbage til dig ;)

  SvarSlet
 11. Haha... Kan du forresten godt se min adresse, jeg var så smart at jeg glemte at skrive den på, inden jeg havde puttet alle tingende i , og lukket.. Så det var dælme svært at skrive..

  SvarSlet
 12. Haha ja se det glemte jeg jo helt og se efter ;) Godt du selv var vaks, ellers havde du nok fået en mail når jeg nåede så langt til og skulle sende pakken. Du må gerne lige smide mig en mail med den i :) kristinehansen277@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Det skal jeg nok lige gøre :-)

  SvarSlet