tirsdag den 30. august 2011

Español en MissMuffin

- og hurra for Google Translate


Jep jep jeeeep, det var jo igår aftes LineCamilla og jeg var hjemme til spansk aften hos Sabina. Det var super skønt endelig og få hilst på Camilla, for ikke og tale om bettemanden, som hun havde med til fremvisning :)

Vi havde en super hyggelig aften, og selvfølgelig med god god mad. Vi fik ikke andre hints inden, udover at menuen var god og solid også med spanske aner. Og det skal jeg da lige love for var sandt :) Sabina serverede en skøn salat, kylling i fad med skiver af stegt chorizo og peberfrugt - dertil sprøde asparges kartofler og et herligt og blødt pestobrød. Tjek opskrifterne ud hos hende selv i løbet af dagen, for det var super lækkert alt sammen.  

Jeg vil godt lige benytte lejligheden til og slå et slag for Sabina og hendes lækre, lune og bløde brød, for det er æltet i hånden i 8 minutter, jaja - 8 minutter mine damer og herrer :) Det er altså spansk bondemad efter alle kunstens regler.

Hurra for de "gode gamle kogekone" metoder, hvor man ikke er ræd for og bruge lidt håndkræft. Næææh - der er nogen der godt kan leve uden KitchenAid (eller i hvert fald bare blive nødt til det, fordi SU'en ikke rækker til det) ØV!!!

Aftenens tallerken

Til dessert fik vi en skøn og varm peach & berry cobbler med blød og cremet vaniljeis ovenpå. Kombinationen mellem de lidt syrlige og varme bær, den søde og lidt "cookie dough" sprøde dej ovenpå og til sidst den søde cremede og ikke mindst kolde vaniljeis på toppen var virkelig et hit. Ja jeg sidder stadig og venter på, at den opskrift bliver oploadet :) Den skal jeg sørme have fingrene i - yum yum yuuum..


Vi havde simpelthen så hyggelig en aften, og jeg glæder mig allerede til næste gang. Også selvom det vist nok efterhånden er gået hen og blevet min tur til og "vise mit køkken frem" :) Jeg har jo en del og leve op til ;)

8 kommentarer:

 1. Øj det ser godt ud - og lyder som en rigtig hyggelig aften :)

  SvarSlet
 2. Jaa, vi er jo nogle, der stadig ved hvordan man bruger "mullerne" når man skal bage brød ikke ikke bare putter det i en fancy køkkenmaskine:)
  Suk.. Hvor er vi to altså bare udenfor:( Haha..
  Der skal nok komme opskrifter, men måske de lige kommer henover et par dage, så du må væbne dig med tålmodighed:)

  Tusind tak for den fine værtindegave!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare skønt ud!
  Kan da godt blive lidt misundelig på jeres aftener... Mums..

  SvarSlet
 4. Trine: Det var også super lækkert :) Hende Sabina forstår virkelig og kræse for os ;) og med så godt et selskab, så går det jo heller aldrig galt ;)

  SvarSlet
 5. Sabina: Haha - NEMLIG :) Det der nymodens skidt, det kender vi slet ikke til jo ;)

  UDENFOR? Det er ikke ordet :O puha, hvor har vi det altså hårdt :)

  Det er helt i orden med opskrifterne, jeg venter i spænding, for de er værd og vente på :) Mums hvor var det lækkert det hele, og velbekom da :) Når du kræser sådan for os, så må vi også kræse for dig ;)

  SvarSlet
 6. Bianca: Det var også super duper skønt :) og når vi så hygger os så godt som vi gør i hinandens selskab, så er det jo bare helt genialt :) Hehe, jamen der er også god grund til en smule misundelse ;)

  SvarSlet
 7. Tak for sidst - det var super hyggeligt endelig at møde dig :o) Ja, det er jo ikke alle der kan være med i den eksklusive Kitchen Aid-klub ;o) Jeg vil for øvrigt forsøge mig med ikke at være en gammel kone og skrive til og fra, hihi

  SvarSlet
 8. Selv tak for sidst Camilla :) Det var virkelig skønt endelig og få hilst pænt på dig også :) Nej, jeg må godtnok sige, at Sabina og jeg føler os ret meget udenfor der :) De rige de har mange glæder ;) muhahahaha.

  SÅDAN :) Jeg er stolt af dig ;)

  Med venlig hilsen Kristine :)

  Hahaha

  SvarSlet