torsdag den 11. august 2011

Første "rigtige" skoledag

- også skal jeg allerede møde kl. 8

Bare rolig, billedet er fra i tirsdags,
for så morgenfrisk er prinsessen slet ikke :)

Vi starter hårdt ud, men hellere møde tidligt også komme tidligt hjem også. Vi har lidt forskelligt på programmet idag når jeg har fri. Vi skal et smut ud til dyrlægen efter ny foderration til Chillum, ud og handle lidt, gøre rent herhjemme også skal jeg have bagt lidt brød til madpakken.

Selvom jeg ikke helt føler, at have haft ferie, så bliver det nu alligevel godt og komme igang igen. Jeg kunne snildt have brugt en måneds ferie mere, men tanken om og komme igang igen er blot et bevis på, at vi er endnu et skridt videre til og blive færdiguddannet. Jaja der er stadig 3 hele år til endnu, meeeen de skal nok få ben og gå på. Sådan gik det første år i hvert fald :)  

4 kommentarer:

 1. Godt hun er vild med guleroden:)
  I har godt nok masser at se til idag!
  her står den "kun" på arbejde og frisørbesøg..

  SvarSlet
 2. Hun eeeeelsker den :) og den kan pive. Haha, jaja - man får meget for pengene i IKEA :)
  Ja, vi har lige en del, men det SKAL nåes inden weekenden, så vi kan slappe af på søndag :) Åååh ja, frisørbesøget, jeg håber det bliver godt. Jeg farvede også lige mit hår igår. Det var som du så, ved og være ret nødvendigt :) Havde jo total MORMOR GARN ;)

  SvarSlet
 3. God dag til dig! Vi skal først starte den 26. Underligt der er så stor forskel fra sted til sted! :o)
  Line

  SvarSlet
 4. Taaak Line :) Ja, det er mærkeligt, men jeg vil så indrømme, at det ikke føles som om vi er startet, for vi har fået fri i morgen, og skal kun i skole mandag og tirsdag næste uge, såååh. Ja, lidt "ferie" er der måske stadig over det! :)

  SvarSlet