onsdag den 24. august 2011

Kortet til et lille visit

- her på bloggen


Ja, jeg synes jo ideen var lidt fin, så nu har jeg også mit eget lille fine visitkort her til bloggen, og endda i to forskellige farver.

Jeg kunne ikke helt bestemme mig for, om baggrunden skulle være sort (og afspejle mit blogdesign), eller med hvid baggrund for og lysne det hele en smule. Det blev derfor bare begge dele :-) Hurra for ubeslutsomheden :)


Dagen idag er indtil nu ellers gået med en tur på posthuset og lidt handlen ind. I aften skal jeg være sammen med mine to veninder og tidligere kollegaer, Rikke og Louise, hvor Louise har lovet og vise hendes nye lejlighed frem og i den forbindelse lave lidt god mad :)

Derfor står den i aften bare på en omgang gemen tøsehygge, og ja - vi skal selvfølgelig se sæsonpræmiere på Desperate Housewifes ;)

15 kommentarer:

 1. Synes det sorte er det bedste

  super fedt at kører samme stil

  SvarSlet
 2. Uh jeg glæder mig til i morgen :-)

  Puha, jeg frygter at jeg bruger alt for mange penge i aften, jeg skal til tupperware party ved kærestens kusine, og jeg har bare et eller andet med de praktiske plastbøtter, ahahaha..

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er de fine :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. Karina, jeg tror også jeg er mest til det sorte ;)

  SvarSlet
 5. Rikke, pas nu på ikke og bruge alle pengene så ;)

  SvarSlet
 6. Birthe - taaak :) Er også selv blevet ret godt tilfreds med designet :)

  SvarSlet
 7. De er rigtig rigtig flotte :-)

  SvarSlet
 8. Tak piske :-) de to første er også allerede delt ud :-)

  SvarSlet
 9. Kristine, dine visitkort er så fine og jeg er naturligvis misundelig, jeg vil også have lavet visitkort, jeg har bare ikke fået taget mig sammen til det, og det er for dårligt når jeg skal til bloggerevent imorgen! Eih! Hvor har du fået dine lavet henne :)?

  SvarSlet
 10. Taaak Lise :) Lyder spændende med din bloggerevent :)

  Jamen det er nogle jeg har fået lavet igennem Peter, men har set at man kan få dem lavet mange steder på nettet? :)

  SvarSlet
 11. De er virkelig fine :-) Jeg forstår godt din ubeslutsomhed, for de er fine på hver sin måde.

  SvarSlet
 12. Mademoiselle black, taaak skal du have :) Ja ikke? De sorte passer perfekt til bloggen, mens det hvide er mere friskt og lyst. Tjaah, jeg har nok, så folk får da bare et i hver farve, hvis de er ligeså ubeslutsomme som mig selv :)

  SvarSlet
 13. Iiiiih Kristine.. Tusinde tak for gaven, jeg er rigtig glad for det hele :-) Nu har jeg også fine visitkort :-)

  Jeg beherskede mig i aftes, jeg bruge kun 359 kroner, og det var på et stort dejfad, som simpelthen er så skønt til at ælte dej i, og så på 2 små bøtter til at have lidt nødder osv med i tasken :-)

  SvarSlet
 14. Rikke, det var sørme da så liiiidt :) Godt du kunne bruge tingene ;)

  Godt du kunne styre dig til tøse-aftenen igår :) Selvom det nu er svært, når der er så mange lækre ting og vælge imellem. Det lyder skønt med et stort dejfad - glæder mig til og se dine indkøb, som du jo selvfølgelig får blogget om snart :)

  SvarSlet
 15. Sikke nogle fine visitkort, Kristine! Jeg skal have taget sammen sammen til at lave nogle (dog privat) - kunne være det var et søndagsprojekt ;)

  God søndag!

  SvarSlet