lørdag den 17. september 2011

1 år

- er nu gået siden jeg skrev mit allerførste indlæg her på bloggenOg hold nu op som tiden den går. Der er igennem dette år blevet udgivet 226 (227 m. dette) indlæg, skrevet og modtaget et væld af kommentarer og 132 faste læseren har valgt at følge bloggen. Det er da fantastisk hva? Ö Jeg skal blankt indrømme, at jeg er ovenud facineret og virkelig virkelig glad.

Derfor vil jeg gerne takke alle jer derude, som enten har været forbi min blog, stadig følger mig, eller som har overvejet at gøre det ;) TAK TAK TAK. Uden jer, ja så var jeg jo nok ikke blevet ved med dette bloggeri. Kæmpe tusind tak for, at i gider læse med og i det hele taget benytte bloggen. Jeg glæder mig nu til og tage fat på endnu flere år, hvor jeg kan inspirere og friste jer med endnu flere lækre og spændende opskrifter, tips og tricks og ligegyldig hverdagssnak ;)

Dagen bliver idag fejret i bedste kage-bageblogger stil med bagning og hygge , og senere tager jeg sammen med min veninde Helene turen til Århus, hvor vi skal ned til vores fælles veninder, som afholder et brag af et cocktail-party/indflytterfest. Derfor drikker jeg senere en cocktail eller to for bloggen og alle i dejlige mennesker der gider læse med - I ER FANTASTISKE...

<3 AF HJERTET TAK <3

...Hav en skøn lørdag...

22 kommentarer:

 1. Tillykke med bloggens fødselsdag! Følger gerne med flere år fremud i tiden - keep up the good work :)

  SvarSlet
 2. tillykke med det 1 år, synes det er en dejlig blog du har dig her. mvh Mimi Jensen

  SvarSlet
 3. Trine: Taaaak skal du have :) iiih, det lyder godt. Jeg vil glæde mig til og glæde dig med endnu flere indlæg :)

  trust me, i will :)

  SvarSlet
 4. Mimi: Tak for det ;) Dejligt du finder den nyttig - er glad for du følger med :)

  SvarSlet
 5. Tillyk' søde:)
  Bar gi den gas i aften, der er nok at fejre:)

  SvarSlet
 6. Sabina: Taaak søde pigebarn <3 Du kan tro jeg vil sjusse den max ;) Haha.

  SvarSlet
 7. Tillykke - jeg glæder mig til masser af god underholdning & inspiration i fremtiden også :)

  God fornøjelse i aften!

  SvarSlet
 8. Malene: Taaak - jeg glæder mig til endnu flere af slagsen ;)

  SvarSlet
 9. Gitte: Tak for deeet :) Du kan tro jeg også ser frem til og imødekomme dine ønsker ;)

  SvarSlet
 10. tillykke med bloggens fødselsdag :o) Det er utroligt, hvor hurtigt tiden går, inden man får set sig om, har man blogget om mangt og meget :o)

  SvarSlet
 11. Camilla: Tak for Det, den blev fejret med maner kan jeg love dig ;-) Ja, det er helt vildt at der allerede er gået et år, men hvilket fantastisk år. jeg er så klar til endnu flere ;-)

  SvarSlet
 12. Tillykke med bloggens fødselsdag!
  Tak fordi du skriver løs herinde. Du er jo helt sikkert kommet på listen over en af mine ynglingsbloggere!
  Knus Bianca

  SvarSlet
 13. Bianca: Taaak skal du bare have :) Hvor er du altså søøød. Er så glad for du vil følge med herinde - det varmer :) Specielt da men sådanne skønne og varmende kommentarer som denne :)

  SvarSlet
 14. Tillykke med det! Ih, det havde jeg nær gået glip af, fordi jeg har føjtet hele weekenden :-D

  SvarSlet
 15. Piske: iiih, taaaark :) Jeg var altså også lige ved og blive skuffet, fordi jeg ikke havde hørt fra dig ;) Godt du nåede det :) Det er jeg MEGET glad for - og vidste da også du ikke sådan kunne undgå og glippe det. HEller ikke pga. lidt føjteri :D

  SvarSlet
 16. Jamen Kristine, det er en stor fornøjelse at følge din blog ;o) Her er altid masser af inspiration at hente !!!!

  SvarSlet
 17. Merca: Taaak skal du have, hvor var det sødt sagt :) Er da super glad for, at den også glæder dig :)

  Håber jeg kan blive ved på den måde ;)

  SvarSlet
 18. Hej Kristine.

  Jeg faldt ved et tilfælde over dit blogindlæg og læste det hurtigt - tillykke med årsdagen forresten :-)

  Jeg lejer bartender ud til cocktail parties og i den anledning kunne jeg ikke undgå at se du skulle til et cocktail party og vil derfor gerne stille dig og dine blog-followers et spørgsmål ang. cocktail parties.

  Hvad er vigtigst for en kvinde i forbindelse med et cocktailparty? er det kjolen hun skal have på eller er det de cocktails hun skal nyde?

  For jeg kan se at der er utrolig mange kvinder der kommer forbi mit site i søgen efter kjole inspiration og det er (desværre) ikke lige det jeg tilbyder ☺ Kunne være fedt med et par hurtige svar…

  SvarSlet
 19. Peter: Tak for det, og sejt du kiggede forbi :)

  Jamen jamen jamen, for mit vedkommende er det jo en blanding mellem de to ting. Kjolen er vigtig- jovist, men til et cocktailparty, ja så er coktailsene jo også en meget meget vigtig faktor.

  Det var mit svar ;)

  SvarSlet
 20. Dejligt at hører at cocktailsene også har en prioritet, så er jeg fri for at skulle til at skifte branche til cocktail-kjole industrien :-)

  SvarSlet
 21. Peter: Det skal du ikke være bange for :) Sidst jeg afholdte cocktail-party der var cocktailsene i særdeleshed i høj kurs, og der blev gjort utrolig meget ud af og lave så mange forskellige som muligt, så vi på den måde fik udvidet vores horisont :) Dejlig måde og komme i stemning på ;) meeen vi havde selvfølgelig ogdå kjolerne i orden, men det er jo bare en generel tøeting :Ds

  SvarSlet