fredag den 9. september 2011

At have udstyret i orden

- det må man bestemt sige jeg har

For efter at have modtaget den fineste og mest overvældende pakke fra Gitte igår, ja så kan jeg da vist ikke blive mere klar til håndboldtræning :)

Jeg kæmper dog stadig med de dumme og hudløse naller, (som jeg jo har fået mig grundet harpiks) trods et kæmpe forbrug af Eight'Hour både dag og nat, i håb om hurtigere heling. Det har faktisk virket, meeeen så gik det desværre galt igen, da jeg skulle ælte dejen til mine fantastiske kanelbullar sammen idag.


Første billede (til venstre) er fra træningen i mandags, og det næste billede (til højre) er sådan mine små sølle fingre ser ud idag. Det ser måske ud til, at det var værst i mandags lige efter det var sket, og jo - det var også ganske ubehageligt, men nu (efter der så faktisk er kommet hud på igen), er der så sket det, at det "nye" hud på min ringefinger er sprækket, så nu har jeg bare en rift ned i fingeren der gør mega nuller-naller.

Godt mutter er sygeplejerske, og kom mig til undsætning med en ordentlig omgang tape, så jeg kan få pakket fingeren ind til træningen i aften, og ikke mindst kampen i morgen. Jeg havde godtnok været i diverse sportsforretnigner efter tape, meeeeen jeg nægtede simpelthen og give 50,- for én rulle tape, som med mit forbrug, ikke holder særlig længe ;)

Et enkelt opkald til mutter, og wupti stod hun herude med redningstape :) Hun fik en kop kaffe og en nybagt kanelbullar som tak for hjælpen :) Det var vist en ganske skøn win win situation :)

Nå, træningen kalder - god fredag :) 

6 kommentarer:

 1. Årh nej din stakkel... Jeg viste at sport ikke var godt for noget ;-)
  Ej jeg viste faktisk ikke at man kom sådan til skade på sine fingre. Av :-(
  Men god fornøjelse og pøj pøj :-)

  SvarSlet
 2. Vibeke: hahahaha, nej det kan du have ret i :) Håndbold kan skam være hårdt for fingrene i starten, men det er heldigvis kun lige indtil man har fået "hård hud" på fingerspidserne igen :) Jeg må bare beskytte dem lidt med tapen indtil da.

  Måske jeg også bare snart lærer, at slappe lidt af med harpiksen de første par gange :) Så plejer det ikke blive helt så voldsomt ;)

  Tak for det ;) Der er træningskamp i morgen, så det skal nok blive spændende ;)

  SvarSlet
 3. Avvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

  SvarSlet
 4. Marianne, åååh ja ! Det hjalp heldigvis med tapen på til træningen igår, så nu satser jeg snart på det er vokset helt sammen igen ;)

  SvarSlet
 5. Haha... ja man må aldrig gå ned på udstyret ;) og du er allerede så prof. du har din egen sygeplejerske til at assistere også ;)

  SvarSlet
 6. Gitte: Det er nemlig helt korrekt :) Haha, jaja - min egen nurse der lige kan komme mig til undsætning, hvis uheldet skulle være ude ;) SÅÅ PROF :D

  SvarSlet