torsdag den 8. september 2011

Det varmer altså mit hjerte

- at blive mindet om, at der stadig findes så betænksomme og kærlige folk ude i verden som Gitte


Min ellers sygdomsramte dag idag, blev nemlig pludselig markant bedre, da der dumpede en pakke ind ad døren i morges. Den skønne skønne Gitte med bloggen "C'est La Vie By G" havde nemlig set, at jeg igen var startet op på håndbolden, og tænkte at jeg i den forbindelse da så lige skulle have en lille goodiebag. Hun skrev derfor til mig, om hun kunne få min adresse, også ville hun sende en pakke afsted mod mig. Jeg anede da intet om, hvad hun havde i tankerne, udover at det nok var noget håndbold/sport relateret.

Sandt nok, og jeg skal da lige love for, at den lille goodiebag slet ikke var lille - tværtimod. Den bestod nemlig af en håndbold, en t-shirt, en løbejakke, 2 drikkedunke, keyhangers, kuglepenne, skriveblokke, refleksbånd, flere keyhangers og et sødt kort.

Jeg er helt målløs Gitte, og aner slet ikke hvordan jeg kan gengælde denne fine fine og helt uventede pakke :) Wauw altså.

Igen tusinde tusinde mange gange tak, du er sørme da et dejligt menneske Gitte :) Hvis du en dag kommer forbi det kolde og mørke nordjylland, så giver jeg en kop kaffe og en ordentlig røvfuld kage :)

6 kommentarer:

 1. Hvor skønt at blive forkælet af andre bloggere og ja, WOW for en stor og flot pakke! :)

  SvarSlet
 2. Malene: Ja ikke? Ahmen det er jo heeelt vildt og fantastisk. Jeg er stadig helt målløs :)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er det sødt af Gitte! Det varmer så meget, når man pludselig bliver begavet fra sådanne dejlige mennesker. Klem og god bedring.

  SvarSlet
 4. Camilla: Ja er hun ikke fantastisk? Jeg er simpelthen SÅ glad for, at hun sådan tænker på mig. Wauw.

  Jeg håber jeg en dag kan finde på noget skægt til Gitte også, så jeg kan gengælde den fine gave :)

  SvarSlet
 5. Glad for goodiebaggen bringer glæde :) Tænkte bare straks på det, da jeg så dit indlæg om håndbold og når man er på su. er det bare dejligt at blive forkælet lidt :)
  Så gaven skal ikke gengældes, den skal bare nydes! Men hvis jeg kommer til det nordjyske, så glæder jeg mig til en "kop kaffe og en røvfuld" kage, haha

  Dejlig dag!

  /Gitte

  SvarSlet
 6. Gitte: Den bringer skam mere meget mere en glæde kan du tro :)

  Jeg elsker og blive forkælet, så du har virkelig virkelig ramt plet der :) Det må jeg sige.

  Jeg vil super gerne gengælde gaven, og specielt ved og nyde den :) Det med nordjylland, kaffe og en god røvfuld kage, det mener jeg - så husk lige og prikke til mig, hvis du en dag skulle komme denne vej på ;)

  SvarSlet