lørdag den 3. september 2011

Formiddags hygge

- og den er tiltrængt kan jeg mærke

Jeg har lige siden vi kom hjem fra Løjt, haft en smule ondt i halsen hver morgen når jeg vågnede, men det har så aftaget i løbet af dagen. Det gør det ikke længere, og det er virkelig surt. 


Derfor hygger Chillum og jeg bare idag, imens Peter er på job. Meningen var godtnok at der skulle laves lidt huslige pligter idag, meeen det er som om energien er helt væk. Vi hygger derfor istedet med bladlæsning, dyne på sofaen, kakao m. mini marshmallows og TV'et kørende i baggrunden.

Igår var jeg på job til kl. 22.30 grundet Open By Night i Aalborg. Det var en super hyggelig dag med de skønne kollegaer og et væld af mennesker i centeret, for ikke og tale om i Pieces :) Der var derfor rigeligt og se til med både opfyldning, afretning og ikke mindst betjening af kunder. Jeg var også så heldig, at søde Line kiggede ind til mig. Eller dvs. at det for hendes vedkommende var meningen at hun "bare skulle kigge og sige hej", meeen hun fik da sneget sig lidt med hjem alligevel ;)

10 kommentarer:

 1. Hyggelig start på dagen :) God bedring med dig!

  SvarSlet
 2. Frk.B, taaak skal du have. Det er needed, da jobbet igen kalder i morgen. Hurra for søndagsvagter m. gode tillæg, dog helst uden sygdom :(

  SvarSlet
 3. Der skal også være plads til afslapning engang imellem :) Håber ihvertfald du bliver klar til job i morgen!

  SvarSlet
 4. Altså, har været inde og kigge efter dig idag:)

  SvarSlet
 5. Malene, det skal der nemlig, men du kender garanteret godt den følelse af nederenhed man får, når man liiiige havde planlagt nogle huslige gøremål, også bliver det bare ingenting til - det er såå sur en følelse.

  SvarSlet
 6. iiih Sabina, nu må du snart lære og følge meeeeed. Jeg var på job igår, og skal igen i morgen. Det var jo søndag du skulle titte forbiiiiii. ØV ALTSÅÅÅ!!

  SvarSlet
 7. Malene, jeg tænkte det nok :) Det er en træls følelse efter min mening ;)

  SvarSlet
 8. Håber du har nydt dagen, og er blevet frisk igen, så du får en god dag på job i morgen :)

  SvarSlet
 9. Gitte: Tak for omsorgen :) Jeg døjer stadig en smule med halsen (sådan noget skidt går jo desværre ikke væk bare på en dag), meeen mon ikke jeg lige kan klare en 6 timers vagt i morgen. Det skal jeg i hvert fald ;)

  SvarSlet