søndag den 18. september 2011

Havregrød er jo stærkt undervurderet

- i hvert fald efter min mening


For man kan jo peppe den lille lækre og sunde sag op med alskens lækre frugter, bær og smagsvarianter.

Wauuw - jeg havde helt glemt, hvor lækkert det i grunden er, når bare man kæler lidt for den :) I denne portion har jeg rørt en omgang kanel og revet æble i selve grøden, og til sidst pyntet med strøet kanel og et par citronmelisse blade.

Uhhm, og med sådan et møgvejr som der er idag, ja så er dette jo ret passende som morgenmad synes jeg. Herhjemme er der fyret op for de levende lys og søndagshyggen har meldt sin ankomst, dog  lidt tynget af lektielæsning - men med en varm bimse på skødet, dynesokkerne på fusserne og et tæppe omkring sig, så er det da liiige til og holde til :)

10 kommentarer:

 1. Det er nemlig stærkt undervurderet! Jeg elsker havregrød med æble og kanel, men topper altså også med en klat smør :)

  SvarSlet
 2. Jeg syntes også det var havregrødsvejr i morges - min version blev dog med banan, fromage frais og peanutbutter :D

  SvarSlet
 3. LittleSunshine: uuh, hvis jeg var til det der med en klat smør, så havde jeg bestemt også gjort det :)

  Jeg er dog bare ikke vild med det mere. Da jeg var lille kunne der nærmest ikke komme nok på, men nu kommer det hverken på havregrød eller risengrød :)

  SvarSlet
 4. Xenia: SÅDAN :) Sådan en portion varm grød er heller ikke at kimse ad. Uhhm !!

  Banan og peanutbutter lyder som en skæg kombi ;) Måske jeg skulle prøve mig med peanutbutter, nu jeg ikke er så meget til alm. smør på grød :)

  SvarSlet
 5. Du har fuldkommen ret - det er stærkt undervurderet! Jeg elsker også at eksperimentere med min havregrød... faktisk er det vist for længe siden jeg har fået det sidst - måske jeg skulle se om der kunne blive tid til en omgang havregrød en af dagene :o)

  SvarSlet
 6. Ja, havregrød holder max og passer perfekt til dette efterårsvejr :)

  SvarSlet
 7. Camilla: ja, ikke? Iih ja, det synes jeg du skal for den bliver jo virkelig forsømt efter min mening. En tur med barnetvognen og hjem til en omgang god solid og varm tallerkenfuld havregrød. Uhm.

  SvarSlet
 8. Gitte: ja, og idag var det bare så godt timet. For efter en god gemen indtagelse af vin igår, så er solid mad en nødvendighed :-)

  SvarSlet
 9. Prøv at putte en håndfuld frosne hindbær eller blåbær i. Det er guf :-)

  SvarSlet
 10. Majken: Ja det har jeg godt hørt skulle være lækkert. Jeg må prøve det en dag ;)

  SvarSlet