mandag den 19. september 2011

Værtindegave #1

 
- som mine veninder Anne og Signe var de heldige modtagere af


Da man jo ikke kan komme på besøg uden en lille værtindegave, ja så er det altså smart når man kan lave den selv. En kage-bage kvinde som mig synes jo derfor, det er helt oplagt og medbringe en lille "homemade" ting.

Da jeg jo var inviteret til cocktailparty/indflytterfest/fødselsdag i Århus i lørdags ved mine to veninder, som er flyttet sammen, ja så skulle der jo et par værtindegaver med. Den ene blev så disse skønne brownies, som jeg bagte fredag, og den anden en omgang cookies :)


Jeg pakkede pænt de små kalorierige mundfulde ind i en cellofanpose, bandt et bånd omkring og wupti - ét styk værtindegave klar. Nåeh ja, et lille visitkort kom der selvfølgelig også lige på.


Så er det bare om at komme igang :) Vi ved jo alle, hvor skønt det er med hjemmelavede lækkerier i værtindegave, ikk? :)

10 kommentarer:

 1. Super fine små gaver:)
  Dem blev de sikkert rigtigt glade for!

  SvarSlet
 2. Sabina: Det gjorde de nemlig lige akkurat :) Tror specielt de vakte glæde dagen derpå ;) Sådan en omgang tømmermænds-brownie der er altså ikke sådan og kimse ad :D

  SvarSlet
 3. Uuuuhm! Du måtte meget gerne være gæst hos mig ;)

  SvarSlet
 4. Trine: Haha, jeg vil sørme da også meget gerne være gæst hos dig :) I så fald, så skulle jeg hjertens gerne medbringe en god demen omgang hjemmebag ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er de altså fine! Og det stråler bare af overskuds agtigt!

  SvarSlet
 6. LittleSunshine: Taaak - ork ja, jamen det er jo meningen. Det ser ud som om jeg er total overskudsagtig, selvom jeg slet ikke er det ;) Haha

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine - der er da bare ikke noget bedre end homemade, hvor man ved, der er tanker bag :)

  SvarSlet
 8. Gitte: Taaak søde Gitte :) Nej vel? Det er jo bare så hyggeligt, når man ved der er blevet lagt tid og kærlighed i det man modtager :) Jege elsker det i hvert fald :) også er det også rart og give sådanne "gaver" :)

  SvarSlet
 9. Uf - der er ikke noget bedre end at få mad i værtindegave ;) Lækkert, lækkert! Jeg giver også gerne selv hjemmelavede lækkerier, når jeg skal ud! Melder mig lige som fast læser her hos dig og glæder mig til at blive inspireret til flere lækkerier! ;)

  SvarSlet
 10. Camilla: Nej vel? Jeg er helt enig i din tankegang ;)

  Uhh, og du er hjertelig velkommen :) Jeg vil glæde mig til og inspirere dig endnu mere med endnu flere lækkerier ;) Håber jeg kan leve op til det ;)

  SvarSlet