onsdag den 7. september 2011

Update

- på både håndboldtræning, kbh-tur og helbred


Mandag startede jeg jo igen op på håndboldtræningen efter et par års pause, og novra hvor var det godt og komme igang igen. Jeg vil dog sige, at min krop også godt kan mærke de par års pause, for hold nu op, hvor er jeg bare øm i næsten hver evig eneste muskel i hele mit corpus.

Ikke nok med, at kroppen er øm, så er der jo også altid lige et opstarts-issue mht. hår hud på fingrene, og mangel på samme. For ja, jeg er jo hudløs på nallerne på hele højre hånd, grundet vabler fra brug af harpiks.

Udover ømme muskler, manglende hud på fingrene og en stadig mere øm hals, så var vi i kbh og besøge min fars syge faster igår. Det var SÅ dejligt og se hende igen, også selvom det ikke var den ellers friske og frejdige Ingrid vi så. Det ses desværre tydeligt på hende, at hun er syg og slet ikke har det godt. Hun har tabt sig meget, har det stadig meget skidt og har ingen appetit. Det var derfor virkelig trist og måtte "forlade" hende igen, da hun jo desværre er helt alene, kun med sin nabo som selskab. Nu ser vi bare frem til og få svar fra hendes prøver i næste uge, og håber på det bedste.

Idag står den derfor bare på pleje af  både hals, krop og sind - for jeg nægter simpelthen og døje mere med den hals nu. Jeg har så meget på programmet for tiden, og har slet ikke tid til sygdom. Chillum og jeg tager derfor en "under dynen" dag idag, og får restitueret 100 %.

5 kommentarer:

 1. Det lyder som en god ide! :)
  God bedring

  SvarSlet
 2. Det var godt I have god tur til København!! :)

  SvarSlet
 3. Carina: Jaa, trods alt det triste, så havde vi en fiin tur :) Nu kæmper jeg så bare endnu mere med den skide hals :(

  SvarSlet