torsdag den 1. september 2011

Vild med: lyserød, lørdag, bryster & cupcakes?

- så skal du sætte kryds i kalenderen lørdag d. 8 oktober. Her kan du nemlig komme ned og møde os herlige tøser, få en sludder, købe en cupcake eller to, og samtidig støtte brysterneLørdag d. 8 oktober er der nemlig Lyserød Lørdag i Aalborg, hvor Line, Camilla, Anna, Sabina, Bitten og jeg selv, er at finde på Nytorv i hjertet af Aalborg.

Vi står til skue i Kræftens Bekæmpelses telt, hvor vi vil sælge de dejligste og ikke mindst hjemmelavede cupcakes kun til det formål og støtte brysterne. Det vil sige, at ALT der ryger i bøsserne, går direkte til Kræftens Bekæmpelse og deres bekæmpelse af brystkræft.

Dette lille projekt er sket i samarbejde med Christian fra Helping Hands.dk., som i øvrigt tilbyder massage lørdag d. 8. oktober 2011 til yderst fordelagtige priser, hvor al indtjening selvfølgelig også går til Kræftens Bekæmpelse. Dette kan lade sig gøre, fordi en gruppe frivillige fysioterapeuter og massører står klar til og samle ind til et super godt formål. Du burde derfor allerede nu, kigger ind på hjemmesiden og booke tid til en skøn omgang massage.

I kan til hver en tid, om det er inden eller efter massagen, altid titte forbi cupcake-standen og snuppe en cupcake eller fire med hjem :) Indtagelse af cupcake(s) må selvfølgelig også meget gerne ske udenfor teltet, så vi kan få en sludder ;)

Ses vi? :)

9 kommentarer:

 1. Super fedt initiativ , men der er desværre bare lidt for langt for mig.. Jeg støtter jævnligt kræftens bekæmpelse, og mistede desværre min morfar til sygdommen igår. Så jeg er ret sikker på jeg vil støtte endnu mere i fremtiden...

  SvarSlet
 2. Fantastisk at I er med - og hvor ville jeg gerne mødes med jer - men desværre er Ålborg jo lidt langt væk :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Pille, tak for det :) og ja, det ligger jo lige et stykke væk desværre :/

  Ja, jeg så det godt hos Sabina :( er meget ked af det, på dine vegne og håber du klarer dig. Jeg har også selv mistet min farmor til kræften. :(

  SvarSlet
 4. Birthe: iiih altså - det er så dumt du bor sååå langt væk. Vi vil også sååå gerne møde dig. Jeg glæder mig altså ret meget til det "nye" madbloggertræf kommer på benene igen :) SÅ SKAL JEG MEEED!

  SvarSlet
 5. Ej det er et helt kanon initiativ :) Godt skuldret tøser, mon ikke jeg ikke kigger forbi :)

  /Lise

  SvarSlet
 6. Sådan Lise. Vi glæder os til og hilse på dig ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg kigger også helt sikkert forbi og køber et par kager, så kan det være, jeg også skal købe til et par andre, så jeg kan bidrage en masse :-)

  SvarSlet
 8. Smølfine: Eeeejh hvor lyder det dog bare faaaantastisk :) Det vil vi glæde os meget til, og sætte utrolig stor pris på :)

  Juhuuuu!!! Vi ses jo på lørdag så ;)

  SvarSlet
 9. Det glæder jeg mig da også til. Jeg er altid frisk på at støtte et så godt formål og glæder mig til at smage jeres kager :-)

  SvarSlet