lørdag den 8. oktober 2011

5.335 kr. - udsolgt og stor succes

- blev resultatet af dagens indsamling


Vores elskede og lækre Weber Airstream

Og vi kunne sagtens have solgt flere, for kl. ca. 13.56 var der udsolgt. Ohj hvor er jeg bare stolt! Tusinde tak til pigerne bag, både for en fantastisk dag idag, men bestemt også igår.

Sådan var kage-status kl. 13.15 ;) og kl. 13.56 var der udsolgt

En kæmpemæssig tak skal der selvfølgelig også lyde til vores søde og ikke mindst gavmilde sponsorer og hjælpere, samt hele "Team Nytorv", som sørgede for god stemning, godt humør og dejlige faciliteter.

Der blev delt "kys" og popcorn ud på Nytorv :)

Derfor:


TAK!

Og ikke mindst et kæmpe stort tak til alle i dejlige mennesker, som har støttet op omkring os, brysterne og kræften. Uden jer var dette umuligt.

<3 AF HJERTET TAK! <3

Tak for en dejlig dag piger

Nu vil Jeg hoppe i et dejlig og velfortjent varmt bad i håb om, at mine læber, tæer og hænder igen vil få normal farve ;-) Senere går turen hjem til veninden Helene, hvor der skal hygges igennem med tøse drinks og snik'snak - måske vi ender i byen, hvem ved? :) Huhuuu..

8 kommentarer:

 1. Selv tak for kampen :) Det var rigtig hyggeligt! Og hvor var det godt vi fik solgt dem alle sammen :)

  SvarSlet
 2. Gode stemningsbilleder! :) Og heldigt jeg nåede at købe et par stykker, når de var væk så hurtigt :)

  SvarSlet
 3. Skønt i fik udsolgt! Gid jeg kunne ha købt en cupcake eller ti :)

  SvarSlet
 4. Anna: Jaa, det var jo mega hyggeligt :) og feeeedt, fedt, fedt, fedt at vi fik udsolgt ja :) også tilmed så hurtigt ;) Yaaahj - hurra for succes ;)

  SvarSlet
 5. Malene: Taaak, men der var jo også mega god stemning ;) Det var sååå fedt og folk var glade :) Ja for pokker, du var en af de heldige ;)

  SvarSlet
 6. Trine: Jaa det var jo en super fed oplevelse :) Ja du skulle godtnok lige have været forbi, men hey - jeg er sikker på du kan komme næste år, for jeg regner bestemt med, at succesen skal gentages ;)

  SvarSlet
 7. Manner, I har hygget jer - og sikke en række heldige kunder, der har kunnet smovse i jeres kager :-)

  SvarSlet
 8. Piskeriset: Vi har hygget os SÅ meget :) og det samme håber jeg kunderne har :) Vi gjorde i hvert fald vores for, at de skulle få en helt unik oplevelse både ved købet, men også ved at spise kagen - og ikke mindst at støtte den gode sag :)

  SvarSlet