lørdag den 8. oktober 2011

SIDSTE REMINDER: Kom så ud af fjerene

- og mød op på Nytorv idag fra kl. 11.00 - 15.00


Her vil du nemlig blive mødt af en gruppe glade, smilende og friske blogger-tøser, som er mere end klar til at sælge dig en skøn cupcake eller otte :)

Butikkerne er åbne, der er stande på både Nytorv og nede i Nordkraft, så der er rig mulighed for en dejlig dag i Aalborgs hyggelige by-miljø. Tag din(e) ægtefælle, kæreste, forældre, bedsteforældre eller børn i hånden, og kom ud og nyd det gode efterårsvejr og støt en god sag :)

Vi vil være nemme at få øje på, da der bliver skiltet godt med lyserøde reklamer :) Ikke nok med det, så er vi placeret i den fine fine Weber Aistream vogn, som er ret så iøjnefaldende.  Hvis du stadig ikke kan få øje på os, så går du jo bare efter de sødeste, smukkeste og mest smilende piger i Aalborg :)

INFO:
Vores cupcakes sælges for 10 kr. pr. stk. og alt går ubeskåret til kampen mod brystkræft. Så tøm bødekassen, sparegrisen eller bukselommen for mønter, og kig ned til os og støt op :)

Vi glæder os til at se dig :)  

4 kommentarer:

 1. Øv jeg er så ked af at jeg ikke er hos min kæreste i Aalborg denne weekend. Jeg ville rigtig gerne have smagt jeres kager! Held og lykke :-)

  SvarSlet
 2. wow super godt inatiativ !! mvh Mimi

  SvarSlet
 3. Mette: iih ja, det var da brand ærgeligt. Du må dukke op næste år, for med den succes det var, så kan du trygt stole på, at vi er at finde igen næste år :-)

  SvarSlet
 4. Mimi: tak for det. Det gik over alt forventning, og vi fik udsolgt. Stor succes..

  SvarSlet