fredag den 7. oktober 2011

Dagen før dagen

- og der skal laves cupcakes på højtryk

Billede lånt hos Camilla

Det er nemlig i morgen lødag, at vi tøse-bloggere skal sælge vores fine cupcakes i Kræftens Bekæmpelses telt på Nytorv til Lyserød Lørdag arrangementet - vi støtter nemlig brysterne. Først skal kagerne dog lige kreeres, og det sker idag :)

FANDANKO har så været så elskværdige, at låne deres køkken ud til os, så vi har bedre arbejdesplads og tilmed nogle ret fede og uundværlige faciliteter, at benytte os af. Derfor drager vi alle mod FANDANKOS køkkenfaciliteter kl. 15.00 og satser så på, at arbejde løs til aften ;) Camilla har tilmed forarbejdet i orden, og har kreeret de smukkeste lyserøde sløjfer der ses ovenover - disse kommer til at pryde vores cupcakes, så hvis du ikke allerede var fristet, så er du det forhåbentlig nu? :)

Huhuuu, det bliver så hyggeligt, at kunne arbejde sammen med alle tøserne - derfor skal der lyde en stor tak til FANDANKO, men i høj grad også DanSukker, Arla, Cakesandmore.dk, Dr.Oetker og Fru Ronne, som også har været så søde at sponsorere diverse kage-bage ting.

Til sidst vil jeg bare endnu en gang opfordre alle der har mulighed for det, til at kigge forbi vores stand - det bliver jo sååå goooodt ;) KOM OG HILS, og køb en dejlig cupcake, hvor du samtidig støtter brysterne. Total win win ;)

6 kommentarer:

 1. Jeg håber, at I får en dejlig lyserød lørdag :-) Jeg har desværre ikke mulighed for at komme forbi, så jeg håber, at der kommer billeder af alle kagerne :-)

  SvarSlet
 2. Jeg håber I får solgt en hulens masse cupcakes! Held og lykke med det fine projekt :)

  SvarSlet
 3. Gid jeg kunne komme forbi og købe fine cupcakes! Håber i får en god dag, solgt en masse - så sagen kan blive støttet bedst muligt :)

  SvarSlet
 4. Mademoiselle Black: Taaak for det - vi er sikre på, at det nok skal blive ret godt ;) Du kan tro der kommer billeder af kagerne - det bliver SPAM :D

  SvarSlet
 5. Julia: Det håber vi sørme også ;) Og tak, vi glæder os helt vildt :)

  SvarSlet
 6. Trine: Eeeejh, havde ellers lige håbet på at du kiggede forbi. Øv for det. Nå, men når du ikke kommer og bidrager, så skal vi i hvert fald nok gøre vores for, at få udsolgt ;)

  SvarSlet