søndag den 9. oktober 2011

TYPISK!

- at jeg får stjålet min mobil

Link

Bedst som jeg endelig, og for første gang i laaaaaaang tid, får mig snøvlet sammen til, at tage en tur i byen med bedste'veninden - så får jeg satme stjålet mobilen :( iiih for pokker, hvor hader jeg bare folk uden samvittighed og opdragelse!

Det er ikke så meget selve telefonen jeg er træt af er bortkommen, men nærmere alle mine numre og billeder på telefonen. ØV ! Fed start på byturen - noot, men det endte nu med at blive en formidabel aften, hvor både træbenet og de nye stilletter fik en god svingom på de klistrede trægulve !

I morgen må jeg på nyt-simkort-jagt, så jeg igen er "mobil" :) Jeg føler mig jo totaaaaaalt afskåret fra omverdenen uden min kære mobillos ! Pyh - så finder man i sandhed ud af, hvor vigtig sådan en fætter er for en hva? Pis'lort..

Nå, men svigerinden og brormand kigger forbi om lidt, og så går turen til Nysum for at se svogeren køre folkeræs! Yaahj. Bare vejret holder, for regn og tømmermænd, samt manglende mobil er bare ikke jordens fedeste cocktail! ARGH

8 kommentarer:

 1. Æv hvor træls! Hvorfor kan folk ikke holde fingrene for sig selv :(

  Men håber du får en god søndag :)

  SvarSlet
 2. Trine: Jss, det er jo meeeeeega øv. Jeg fatter simpelthen heller ikke, hvorfor folk gør det. De må være ret så desperate i hvert fald !!!

  Jeg har haft en skøn eftermiddag i godt selskab ;)

  SvarSlet
 3. Faldt lige over din fine blog, og sikke mange lækre ting den er fyldt med!

  SvarSlet
 4. Linelu: Tak for det :) Er glad for, at den vakte din interesse :) Håber jeg kan få dig til at blive hængende så ;)

  SvarSlet
 5. Piskeriset: jaaa, mega surt :( men nu er jeg kørende igen med nyt simkort og ny tlf. ENDELIG :)

  SvarSlet