lørdag den 5. november 2011

Alene hjemme en lørdag aften

- og hyggeligt skal det være


Peter tog jo som bekendt på arbejde tidligt i morges, og da han så kom hjem fik han sig en hurtig morfar, og drog så afsted igen. Han skulle nemlig ned til kammierne i Århus, for at afholde deres årlige pro-turnering, samt ølsmagning.

Derfor har Chillum og jeg hygget en del idag, men også været aktive. Vi har nemlig fået vasket tøj, renset ud i tøjskabet, ryddet op på kontoret, farvet hår, støvsuget og handlet ind. Derfor er vi begge enige om, at vi nu fortjener en aften på sofaen :)

Det er dog ikke alene, for med os har vi den gode Robert Pattinson ;) Jeg kom nemlig til at leje WATER for ELEPHANTS, da jeg ved et helt tilfælde gik forbi Blockbuster ;) eller rettere sagt....kørte derind i bil, for at leje en film til aftenens hygge :) Nå, men det må man altså godt, når man er alene hjemme, for så SKAL man forkæle sig selv lidt - specielt når man skal op og arbejde i morgen også :)

Well, alt imens Anders Breinholt og Anders Lund Madsen giver den gas på TV2, ja så går Chillum, Robert og jeg altså ombord i film, snold, popcorn og cola :)

GOD LØRDAG AFTEN :)

14 kommentarer:

 1. Se jeg er også alene hjemme i aften - og jeg opdager lige nu at jeg har GLEMT SNOLDER! Det er jo en kæmpe fejl :)

  SvarSlet
 2. Lyder til at blive en hyggelig aften :-) Har selv haft kigget på den film, så vil da gerne høre din mening, når du har set den :-)

  SvarSlet
 3. Gode underholdningselementer du nævnte i dit indlæg. Jeg var inde og se DMA med Anders og Anders, hvilket var fantastisk ! MEN Water for elephants er en virkelig god film ! Jeg er stor fan af Robert P især i Twilight, nøj hvor er han bare lige til at spise !!! Uanset hvordan du valgte at tilbringe din lørdag aften, så håber jeg at du nød den i fuld drag ;o)

  SvarSlet
 4. Anna: Jaaaamen dog :O Hvordan kunne du da glemme det? Det vigtigste af alt på sådan en aften ;)

  SvarSlet
 5. Annette: Det var rigtig hyggeligt, og filmen var et kæmp hit. Du skal nok lige få en anmeldelse af den snarest ;)

  SvarSlet
 6. Merca:Uf, det lyder bestemt heller ikke til at have været en dårlig oplevelse ;) SÅDAN!

  Jep, WATER for ELEPHANTS er j ovirkelig virkelig god. Jeg er så glad for, at jeg valgte at tage netop den med hjem :) En tøsefilm lige efter mit hovede;)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare virkelige hyggeligt ud. Den skal jeg have lejet inden længe, nåede nemlig aldrig i biffen og se den, selvom det var intentionen :)

  SvarSlet
 8. Marie: Ja det bliver du virkelig nød til. wauw den var goood ;-)

  SvarSlet
 9. I kan vist rigtig finde ud af at hygge :) Det ser ihvertfald dejligt ud med sådan en bette slikskål :)

  SvarSlet
 10. Malene. Det er noget af det vi er bedst til Chillum og jeg ;-)

  SvarSlet
 11. Ha ha... Ja du skulle ha' været der Kristine. Man kan sige hvad man vil om Nik og Jay, men de ser nu absolut ikke dårlige ud med bar overkrop ;oP Og Medina havde som altid alt for lidt tøj på, men det tror jeg at danskerne er ved at vænne sig til.

  SvarSlet
 12. Merca: Uuuuf altså - ja jeg kan godt høre på det hele, at jeg altså virkelig skulle have været der så :) GUF manner ;)

  Jamen den med Medina kan som du selv siger, ikke komme bag på nogen mere ;) haha - hun føler sig nok mere naturlig sådan ;)

  SvarSlet
 13. Så fik jeg også set Water for Elephants, super god film :-)

  SvarSlet
 14. Annette: ååååh hvor skønt :) SÅDAN! Ja, den er jo helt igennem fantastisk, og propfyldt med ene gode skuespillere :)

  SvarSlet