onsdag den 2. november 2011

En mørk morgen

- forstået på flere måderSamtidig med at der er meget mørkt på dette tidlige tidspunkt af dagen, fordi jeg skal møde tidligt i praktik, så skete der igår også noget sørgeligt. Min fars faster (faster Ingrid), som jeg for noget tid siden var i kbh. for at besøge, sov igår stille ind.

Hun havde i en længere periode kæmpet med kræften, men kunne nu ikke kæmpe mere. Hun sov derfor stille ind igår morges, hvilket nok også var det bedste. Hun blev svagere og svagere for hver dag der gik, og havde meget ondt hele tiden. Alligevel er det stadig ikke gået helt op for mig endnu, selvom vi var mere eller mindre forberedte på, at hun ikke havde lang tid igen.

Pyh altså, det er noget mærkeligt noget det med at miste og pludselig bare forsvinde, men det er nu engang også en af de mest naturlige ting der overgår os - man bliver bare aldrig helt parat til det.

20 kommentarer:

 1. Åh, det er jeg ked af at høre søde:( Kræft er en frygteligt sygdom..

  SvarSlet
 2. Ja det er noget grusomt noget, og efterhånden ret "almindeligt" desværre :-( Glæder mig til at se jer i aften ;-) og få tankerne lidt væk ;-)

  SvarSlet
 3. Det gør mig ondt! Kræft er bare så grusomt :(

  SvarSlet
 4. Jeg mistede min moster i foråret til kræft - jeg skal stadig nogle gange minde mig selv om, at hun er væk... det er lidt som om jeg ikke har vænnet mig til tanken endnu :o( Så jeg kan sagtens sætte mig ind i dine følelser. KNUS!

  SvarSlet
 5. Det er jeg ked af at høre. Det er noget frygteligt noget. Jeg sender varme tanker til dig og dine.

  SvarSlet
 6. Mine tanker er med dig:-) Jeg tror de fleste mennesker efterhånden har prøvet at miste nogle til kræften, hvilket er en forfærdelig sygdom!

  SvarSlet
 7. Trine: Ja, det er noget værre skod pis :( også er man bare ekstra hjælpeløs, når man ikke altid kan kurere det skidt :(

  SvarSlet
 8. Camilla: Ja det er frygteligt :( jeg mistede også min farmor til kræften, hvilket var et enormt tab. Åååh, skide idiotisk sygdom altså!

  SvarSlet
 9. Vibeke: Tak for det - det varmer meget.

  SvarSlet
 10. Mademoiselle Black: Ja det er desværre efterhånden mere normalt at have mistet nogen til kræften, end ikke at have! Det er så uretfærdigt :(

  SvarSlet
 11. Hvor synd for jer søde! Cancer er noget trist noget, uanset om man er forberedt eller ej. Godt du får lidt adspredelse, og alligevel har overskud til morgen hygge!

  Trøste kram

  SvarSlet
 12. Sikke en trist nyhed :-(
  Kram herfra!

  SvarSlet
 13. Nej, døden er noget, underligt noget...

  Æv

  SvarSlet
 14. Gitte: Ja meget trist :( og alt for mange kommer desværre ud for det. Du kan tro der er plads til adspredelse og hygge, for det er ganske enkelt nødvendigt. Med gode venner/veninder og en god familie, så går det hele fint :)

  SvarSlet
 15. Marianne: Ja - meget underligt, og alligevel ret ligetil :( iiih....

  SvarSlet
 16. Åh nej, jeg havde slet ikke læst dette inden jeg så dig i går :(
  Jeg kondolerer, og så håber jeg, at vi var med til at løfte dit humør en anelse - det virkede i hvert fald sådan :)

  SvarSlet
 17. Det skal du ikke tænke på søde Bitten :) Det hjaælp jo super meget på humøret, at være sammen med i dejlige damer :)

  SvarSlet