onsdag den 30. november 2011

Gode ideer efterlyses!

- for jeg skal bage kage til 7. klasse

Maries vidunderlige havenisse :)
Vi har nemlig sidste dag i praktik i morgen, og det skal  "fejres" - naturligvis kun for børnenes vedkommende, for vi er rent faktisk ikke helt klar til at komme tilbage på skolebænken allerede.
Jeg har lovet pigerne i gruppen, at jeg nok skal stå for kage'bage tjansen, men jeg synes at være løbet helt tør for gode ideer - specielt når det jo helst skal være noget, som alle ungerne kan lide?

Jeg satser på at lave en lille portion pyntede cookies, men vil også rigtig gerne lave en omgang cupcakes til dem. Problemet er så bare, hvilke? Hvis du derfor sidder derude med en fix idé, så smid endelig en kommentar - jeg er åben for alle sjove og lidt "barnlige" ideer, for jeg skal igang med det samme, når jeg kommer hjem fra dagens praktik :-) Aftenen står nemlig på VIP (kunde) aften inde i biksen, så der bliver der ikke tid til andet ene et eventuelt sidste touch på kagerne :-)

Bring mig venligst jeres fantasifulde tanker og erfaringer - TAK! :)

17 kommentarer:

 1. Tror de kan li det meste sån nogle!
  Jeg skal til VIP-aften inde i Friis med Telenor i aften, men troede kun det var Inspiration og Matas der havde åben? Har I også åbent for Telenor? (Og giver i rabat?)

  SvarSlet
 2. Har du en "græstylle"? For så kan du da bikse en omgang Elmo cupcakes:
  http://www.google.dk/search?q=elmo+cupcakes&hl=da&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=G_TVTuGpNcLtOb-rlUw&sqi=2&ved=0CCUQsAQ&biw=1024&bih=690

  SvarSlet
 3. Hov, det virkede vist ikke helt med ovenstående link, men jeg har bare googlet Elmo og cupcakes :)

  SvarSlet
 4. Hold da op... Det er da lidt af en udfordring du har sat dig selv.. Altså cupcakes kan jeg anbefale denne chokoladekage til bunden: http://biancaskageverden.blogspot.com/2011/11/ny-ynglings-chokoladekage.html og så evt. Dr. Oetkers chokolade mousse. Det er luftigt og lækkert og noget de fleste børn kan lide. Mht pynt er jeg nok ikke til så meget hjælp. Har altid selv lidt ekstra liggende til sådanne lejligheder, så måske du har noget i gemmerne?

  SvarSlet
 5. Mmm, citroncupcakes :-)

  SvarSlet
 6. Hvad med julepyntede cupcakes? www.annetteskager.com har lavet nogle smukker kager pyntet med juletræer, som er sprøjtet på. De er flotte, barnlige og nemme at lave :)

  Marianne

  SvarSlet
 7. du skal da helt klart lave en havenisse -som chokoladechok.dk har gjort det for lææænge siden -den var SEJ :)

  SvarSlet
 8. Sabina: Du har vist ret - chokolade er vejen frem :)

  SvarSlet
 9. Gitte: Tak for en super idé, men jeg har ikke nogen græstylle - ØV!

  SvarSlet
 10. Bianca: Uhm ja - chokolade er jo altid et sikkert hit :) Mht. pynten kom jeg lige i tanke om, at jeg da havde en omgang bogstavs krymmel ;) Det bliver vist ikke meget mere "danskfagligt"? :D

  SvarSlet
 11. Mette: uif ja, det lyder ikke tosset :) Måske den lige skal afprøves herhjemme først ;)

  SvarSlet
 12. Marianne: Ja jeg har set dem, og de er jo SÅ fine :) Jeg havde godtnok overvejet at lave juletema, nu da det jo også er d. 1 dec i morgen, men jeg holdt ved dansk-temaet istedet ;) FAGLIGHED ER GODT ;) HAha.

  SvarSlet
 13. Lene: Hahaha - åh ja, hvem der bare havde de fede skills - NOT ME :) Men cool er den, dog en anelse for omstændig taget tiden i betragtning ;) haha. Ellers tak for den fede idé ;)

  SvarSlet
 14. Hejsa :-)
  Nu ligger jeg nogenlunde i den aldersklasse, og vi æder ski' alt, bare det er kage!!
  Men alle elsker chokolade!
  Jeg bagte selv kokosmakroner med hvid chokolade til min klasse - de var en STOR succes :)
  Enjoy!

  SvarSlet
 15. Har du prøvet at lave browniemuffins ? I "A piece of cake" er der en fantatisk opskrift på browniemuffins, som smager helt fantastisk.

  SvarSlet
 16. Freja: ahmen Perfekt :) Så ved du jo lige hvad de unge vil have - og jeg kan forstå at jeg ikke er gået helt g alt i byen med chokolade cupcakes m. nutellafrosting ;)

  SvarSlet
 17. Merca: Nej det har jeg ikke, men vil da helt sikker afprøve den en dag :) Har godtnok ikke bogen, men hvis jeg pludselig støder på opskriften skal den helt sikkert afprøves :) TAAK!

  SvarSlet