onsdag den 30. november 2011

ABC Cupcakes

- og de er til 7. klasse på Mou skole


Vi har nemlig sidste dag på praktikskolen i morgen og skal dermed afslutte vores "redaktions" foløb med eleverne. Det gør vi på en lidt hyggelig måde, nemlig med lidt evaluering i form af hjemmelavet jeopardy og så får børnene også uddelt deres færdige avis og får på den måde et færdigt og konkret produkt til gemmerne og selvfølgelig også til fremvisning for de stolte forældre. Hele forløbet skal selvfølgelig fejres (eleverne vil nok mene, at de skal fejre vores sidste dag på skolen) og det ved vi jo allesammen, at det gøres bedst med kage og hygge, ikk? :)

Jeg fik derfor bakset disse ABS-krabater sammen. Jeg fik godtnok en masse råd af alle i dejlige bloggere og læsere, men det hele synes at blive en smule omstændigt og presset til sidst, da jeg jo skulle møde på job fra kl. 17.30 - 21.00.


Derfor faldt valget på disse gode gamle succes cupcakes - de er og bliver altså et hit, og nu håber jeg 7. klasse på Mou skole er enige ;)

Opskriften på både cupcake og frosting kan du finde lige HER, og de af jer der kender mig I ved nok allerede, hvad det er for en opskrift ;) Muhaha! JEG ER FAN :)

God aften!

14 kommentarer:

 1. Hehe, meget passende skoletema! De er rigtig fine. Hvor er krymlet fra?

  SvarSlet
 2. Piske: Ja ikke? :) Jeg tænkte, HEY det her passer perfekt både fagligt, men ikke mindst tids'mæssigt også :) PERFEKT kombi. Det er købt i tyskland, hvor det tilmed er ret billigt :) SNAAACK ;)

  SvarSlet
 3. De sidder jo bare lige i skabet, de kære cupcakes :-) de skal nok blive en kæmpe succes :-)

  - Lærke :-)

  SvarSlet
 4. Lærke: Taaak for det :) Jeg håber også det bliver vel modtaget her senere :)

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare blevet fine! Nu går du over historien som hende den seje af de tre praktikanter ;) Vi ses snart!

  SvarSlet
 6. De er så flotte og man kan bestemt ikke se at de er lavet under tidspres ;-) Det krymmel kunne jeg godt tænke mig at have fingerene i. Mig der har 2 skole børn :-D Jeg må lokke manden min med til tyskland... Uh ha det bliver dyrt ;-)

  SvarSlet
 7. Marie: Taaak :) haha - oooh ja, det hjalp nok lidt på det i hvert fald ;) Vilde med dem var de sørme ;) Good choice - chokolade er vejen frem ;)

  SvarSlet
 8. Vibeke: Taak, hvor er du bare sød :) Ja er det ikke fint? Jeg havde helt glemt, at jeg havde det, så de røg frem fra gemmerne :) Og ja, du MÅ da have sådan et lager - afsted med manden ;) MED PAS PÅ! det er et frygteligt sted at tage hen for pengepungen ;) Mht. krymmel'prisen, så købte jeg det til den billige pris af 30 kr. for 3 bøtter :) Sååå, afsti afsted ;)

  SvarSlet
 9. Charlotte - Mou Skoletorsdag, 01 december, 2011

  Hej Kristine, de cupcakes var LÆKRE! Tak for 6 rigtige hyggelige uger, hvor I var i praktik. Kommer til at savne jer ): Og ps. De var fantastiske, tyvstjæler lige opskriften, så Katrine og jeg kan bage dem sammen, hehe haps (:
  Håber vi ses :)
  Knus!<3

  SvarSlet
 10. Hej Kristine det var nogle mega gode cupcakes :D Ærgeligt at i allerede skulle afsted igen, det føles som om i lige var kommet :( Det har været nogle mega gode uger, og jeg har lært en hel masse. Vi kommer til at savne jer mega, men håber at i kommer og besøger os en dag, det kunne være rigtig hyggeligt :) Knus fra Amalie :)

  SvarSlet
 11. Hej charlotte: Hvor var det heldigt i kunne lide kagerne ;) Det er jeg meget glad for ;) Selv mange mange tak for 6 dejlige uger :) Du kan tro jeg har hygget mig sammen med jer - i er en dejlig klasse, som jeg også kommer til at savne.

  Mht. opskriften, så nupper du den bare ;) De er jo til for det samme ;) Hils Katrine, og så må i have en fantastisk bagedag ;)

  Ha' det godt. Knus

  SvarSlet
 12. Hej Amalie: Tak for det - jeg er bare glad for, at de faldt i jeres smag ;) Ja, det er meget ærgeligt, at vores praktikperiode ikke er længere, for tro mig - vi kunne sagtens have brugt mere tid med I dejlige unger :) Godt du synes det samme amalie ;) og vigtigst af alt, godt at du også lærte noget ;)

  Vi kommer helt sikker forbi og siger hej inden længe ;) Vi kan jo ikke undvære jer ;) Knus

  SvarSlet
 13. Hej Kristine :)
  Katrine og jeg er nu igang med at lave dine fantastiske muffins. :) jeg håber bare at vores bliver lige så gode som dine! Jeg kan lige give dig et link til et billede, når de er færdige ;)
  Hyggeligt lige at sige hej i Pieces.
  Hav en fantastisk jul, og husk liige at komme og besøge os snart!

  Knus fra Sarah 7. Klasse.

  SvarSlet
 14. Hej Sarah :)

  Åååh det lyder bare hammer hyggeligt ;) I skal nok få dem til at smage himmelske - det er jeg sikker på. Hils Katrine mange gange ;) og ja tak, jeg vil meget gerne have et link til foto bagefter ;)

  Det var super skønt at se dig i Pieces igår - godt jeg lige nåede og fange dig inden du smuttede ;)

  God jul til dig også, måske vi ses inden? ;) Jeg lover vi snart kigger ud - promise :) Knus

  SvarSlet