fredag den 18. november 2011

KREA MED KOGLER

- ja det lyder måske lidt bizart, men det er det slet ikke


For det er bare til ren hygge ;) altså på den stuerene måde. Jeg fandt nemlig et lille fint og meget vissent træ den anden dag, da Chillum og jeg gik tur. Træet var pletvis nøgent, men var også beklædt med meget orange-røde og "døde" nåle, samt en masse kogler på fine brune grene som lige kunne blive til et kreativt projekt for mig :) Haps, haps, haps og hjem det gik med favnen fuld af kogle-grene :) De blev klippet lidt til og blev så placeret i en sort vase, hvor et par små og uskyldige flettede metal-julehjerter blev hængt på også.

Måske lovede jeg godtnok mig selv, at der ikke skulle jule'gøjl indefor dørene før d. 1 dec. (eller det skulle i hvert fald ikke sættes frem), men disse små og uskyldige hjerter kunne altså ikke (ifølge mig) gøre megen skade - derfor frem de kom :)

Peter opdagede det først efter én hel dag, så helt så stor opmærksomhed tiltrækker de sig åltså heller ikke - de bliver derfor hængende lige indtil grenene skal ud, og så får de sig nok et nyt og hyggeligt sted at hænge julen over :)

12 kommentarer:

 1. Jeg elsker Lærkegrene. De er så fine i sig selv og behøver ikke det helt store
  Rigtig flot deko du har fået lavet :-)

  SvarSlet
 2. Vibeke: iiiih - så de hedder lærkegrene :) TAK, nu lærte jeg jo faktisk også noget idag :) SKØNT! For det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er en ørn til alt hvad der hedder viden omkring blomster og andet godt fra naturen :)

  Dejligt med lidt info fra mere erfarne folk :) og tak, jeg synes også selv den blev lidt hyggelig :) også selvom der har sneget sig lidt jul indover :)

  SvarSlet
 3. Haahaha. En lille hemmelighed : Jeg lærte det først navnet for et par år siden. Men jeg syntes nu det er ret sejt at kunne spotte et træ langt fra og sige... Hey der står sørmer et lærketræ :-D Jeg er selv på udkik efter et lærketræ pt da jeg har en plan med dem til en juledekoration.

  SvarSlet
 4. Hahaha - sådan Vibeke :) Jamen altså, snyd hvor du kan siger jeg bare, for jeg blev jo imponeret ;) Hahahaha!!! og ja, det er nemlig ret sejt det der med lige at kunne spotte noget smukt, også endda at kunne navnet på det :)

  Uuf ja, jeg har også juledekorationen i tankerne med lærekgrenene. Det kunne blive smadder flot :)

  SvarSlet
 5. Det ser virkelig fint ud og skønt med naturlig dekoration :-)

  SvarSlet
 6. Mademoiselle Black: Jaaa, det er lidt hyggeligt :) endnu mere fordi de er naturlige ting :) ENIG ENIG :)

  SvarSlet
 7. Det ser meget stilfuldt ud - og så har jeg altid elsket koglegrene! Havde jeg hængt julepynt op nu, havde gemalen straks bemærket det. Jeg overvejer at gøre det bare for at provokere... ;-)

  SvarSlet
 8. Piske: Taak for det :) og ja, jeg er også ret begejstret over koglegrene :) Haha - ja det troee jeg jo så også gemalen herhjemme havde, meeen nej - først dagen efter ;)

  Hahaha, jeg synes du skal gøre det :) bare fordi du kan ;)

  SvarSlet
 9. Smuk og enkel dekoration - hvor er de små metalhjerter mon fra? :)

  SvarSlet
 10. Kristine: tak :-) de er skam fra føtex ;-) og bestemt ikke dyre ;-)

  SvarSlet
 11. Det lykkedes mig at finde dem i Føtex - tak for tippet :)

  SvarSlet
 12. Kristine: Velbekom :) GOdt de stadig havde dem ;)

  SvarSlet