lørdag den 5. november 2011

Luksus lørdag

- og der blev sovet længe


I hvert fald for Chillums og mit vedkommende, hvor Peter derimod tog på job kl. 05.00. Det forhindrede dog ikke Chillum og jeg i at putte længe, så vi udnyttede situationen, og stod først op da vi vågnede af os selv ;-)

En dejlig nats søvn ovenpå en hård og lang dag på job igår, efterfulgt af denne skønne luksus morgenmad, bestående af et blødkogt æg, amerikanske pandekager m. sirup, knækbrød m. hytteost og timianost, samt en varm kop the, er ikke sådan at kimse ad. Nu venter der sig så også en forholdsvis lang to-do liste med praktiske gøremål foran mig, så en god portion ny energi er nødvendig.

Hvad indeholder jeres lørdag?

8 kommentarer:

 1. Godt billede.
  Ser indbydende ud.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 2. Landbohaven: Mange tak :) det smagte også rigtig lækkert, så den fine anretning fik ikke lov at stå ret længe. Kun lige til et photoshoot ;)

  God dag til dig også :)

  SvarSlet
 3. Åh du forstår altså at hygge om dine morgener. Ser lækkert, lækkert ud!

  SvarSlet
 4. Ej hvor skønt! Vi hygger med lidt tidlig frokost inden turen går mod Langeland til fødselsdag :D

  SvarSlet
 5. Mmm, det ser super lækkert ud! Godt at du kan hygge selvom du er alene ;)

  SvarSlet
 6. Marie: iiih ja, men på sådan en kedelig, grå og trist lørdag, så skal der hygges igennem :)

  SvarSlet
 7. Bianca: Ejh hvor skønt :) og en dag med fødselsdag på programmet er altid skønt :) Vejret egner sig også perfekt til indendørs hygge med boller, kakao og lys ;)

  SvarSlet
 8. Frk.B: Det er så vigtigt også at hygge når man er alene og sig selv :) Ellers har jeg trang til bare at falde hen og bumse den dagen lang ;) Det kan også været godt engang imellem, meeeen ikke når der også skal laves lidt - så er det jo godt med en kombi i stedet ;)

  SvarSlet