onsdag den 21. december 2011

12 timer

- og så har jeg juleferieFørst skal jeg dog lige igennem en vagt i biksen på 12 timer - jeps fra kl. 08.00 til kl. 20.00, da vi idag skal forberede butikken til udsalgsstarten - som jo inden længe løber af stablen :)

Åååh hvor jeg dog glæder mig til juleferien ;) Det er og bliver altså nogle herlige og hyggelige dage :) Hvornår får i juleferie?

8 kommentarer:

 1. Altså, stakkels dig! 12 timer... Ville simpelthen dø hvis det var mig:)
  Vi kan heldigvis aflevere idag, så jeg har juleferie omkring middagstid idag. Så mangler der bare den sidste julegave, indkøb til juledagene og rengøring. Så er jeg klar til at lave ikke særligt meget:)

  PS: Elsker det tørklæde du solgte mig- det er så lækkert og stort og varmt:)

  SvarSlet
 2. Puh.....12 timer, godt det ikke er mig ! Men det er da dejligt at du kan se frem til juleferie så, så er det trods alt ikke så slemt. Jeg regner pt ikke med at holde juleferie, så du må jule lidt for mig ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg får helt lyst til at bage kage til pynt.
  Jeg glæder mig til at følge din blog.

  SvarSlet
 4. Uf kan godt huske da jeg arbejde i Bilka. Der var det også de lange, seje vagter man tog i de her dage. Men man er så dejligt træt når man så kommer hjem! :)
  Her er der dømt ferie fra på fredag og så til og med 2. januar! Søren er dog kommet hjem på juleferie i dag - den snyder :)

  SvarSlet
 5. Sabina: ååh ja, og nu er jeg ENDELIG hjemme igen ;) men puha - hvis der er en jeg godt kan forstå er glad for juleferie, ja så er det da dig ;)

  Godt tørklædet varmer dig, men hvad sagde Kristian? :D og øhhhm - ps. den der burgundy farvede store clutch/taske er idag blevet sat ned til 150 kr. BUM BUM :D

  SvarSlet
 6. diy se her hvordan: Ja det er også lidt hyggeligt faktisk ;) Det lyder skønt - jeg glæder mig til at vise dig en masse lækkerier ;)

  SvarSlet
 7. Malene: jamen de kan slå en død mand i hjel altsååååå. Jeg er helt færdig !!! :O og ja, man sover særdelse godt ;) Uf, skønt Søren kom hjem allerede idag, selvom det da godt kan være lidt snyd for dit vedkommende, men jeg forstå ham dælme godt ;)

  SvarSlet
 8. Merca: åååh nej, hvorfor holder du ikke juleferie? :O Du kan tro jeg nok skal holde lidt ekstra ferie for dig. :) No worries ;)

  SvarSlet