tirsdag den 20. december 2011

En smule blær fra morgenstunden af

- er da vist på sin plads når man har fået sådan en godte som ny bofælle


Ja for jeg er netop blevet ejer af denne skønne pose ølandshvede - guuuuf. Min søde veninde Marie har nemlig en veninde, som spurgte om vi kunne tænke os lidt ølandshvede, da hun har en fast aftale med en leverandør af dette - det siger man jo ikke nej tak til vel? :O

Jeg har givet 19 kr. pr. kg., så der er sparet en lille smule i forhold til butikspriserne. Uuuhm altså, hvor er det godt at have lageret fyldt igen, for brødet bliver altså lige en tand bedre med disse krummer ;)

8 kommentarer:

 1. Jeg bliver simpelthen nød til at prøve det mel!! Har læst så meget godt om det og set utallige opskrifter - men har aldrig fået det købt! Må tage mig slev i nakken snart ;) God dag til dig :)

  SvarSlet
 2. Åh... Elsker Ølandshvede!
  Sikke en portion!
  Jeg har dog aldrig prøvet den grove, for de sidste par gange jeg har været i Salling efter det har der ikke været noget. Claus Meyer har nemlig en opskrift på et Ølandshvedebrød, hvor begge slags indgår og det vil jeg gerne prøve.. Har du bogen? Ellers kan du låne min:)

  SvarSlet
 3. Sussi: Uf, hvis du ikke har prøvet det, så må du virkelig få det gjort :) Det er simpelthen så lækkert både i smagen, men også at arbejde med. Sååå haps det med dig næste gang du kommer forbi det ;) Det er godtnok en dyr vane, men en dejlig vane ;)

  SvarSlet
 4. Sabina: åååh ja - jeg er SÅ glad for, at du introducerede mig for det skønne skønne mel - jeg har jo ikke kunnet slippe det siden ;)

  Guf, det lyder ikke som et dumt brød, og nej - jeg har ikke meyers bog, så jeg må da vist lige låne den af dig ja - og så napper jeg lige hr. Aid med i samme vending ;) HAPS!

  SvarSlet
 5. Sabina: Hæhææ, Nææhææ! Jeg siger jo, at jeg kommer forbi en mørk og stomfuld aften ;) Muhahaha. Eller også kommer jeg bare med en pose mel og siger: rør lige min dej sammen tak ;)

  SvarSlet
 6. iiiih! jeg mangler stadigvæk at prøve det! Det var da et lækkert tilbud du fik hapset dig der :)

  SvarSlet
 7. Line: iiih, så må da igang kvindeeee :D Huhuuuu - det er såå lækkert jo!

  SvarSlet