torsdag den 15. december 2011

Endelig

- er min hundebimse så småt ved at komme sig


Og efter en nat med minimal søvn (natten mellem tirsdag og onsdag) efterfulgt af en 10 timers lang arbejdsdag i biksen igår, ja så var jeg dælme træt, da jeg kom hjem i aftes.

Den manglende nattesøvn skyldes selvfølgelig, at min lille prinsesse som jo er vant til at sove under mors dyne mellem benene, ikke havde det synderligt godt. Det var derfor en nat med mange skiftende sovepositioner, løften op og ned af sengen - samt ud i gangen for at tvinge lidt vand i den afkræftede bimse og ikke mindst tons vis af vågne øjeblikke for liiiiiige at sikre sig, at hun nu havde det godt, at hun træk vejret og at hendes ben var fri af dyne, menneskeben og hendes slikkende tunge, som ikke kunne lade sår og sting være i fred.

Well well, idag har hun det heldigvis bedre. Bedøvelsen er nu helt væk og hun kan igen både gå og stå på alle fire ben. Jeg har heldigvis fri fra både job og skole idag, så i kan tro den idag står på gemen mor og bimse hyggetid. Senere skal jeg dog på julegaveindkøb med min storebror, så vi kan få styr på de sidste julegaver - her regner jeg dog med, at Peter er kommet hjem fra uni, så han kan overtage hundesittertjansen.

Til jer der ikke har mødt Chillum: Jeg siger jer bare - hun er fandme en fighter (undskyld sproget), men hvad er det også man siger? Hunden ligner sin ejer? iiih ja - det syne jeg da ;)

4 kommentarer:

 1. Godt at hun har det godt igen :-)

  SvarSlet
 2. Nååååh hun ligger og ser så tænksom ud! :)
  Godt at hun igen er ved at være ovenpå og nu kan klare sig selv lidt.

  Man har en stor beskyttertrang overfor de små kræ, og når de ikke har det godt har man det heller ikke selv godt! Vi har jo været igennem en masse med Kenzo og føj når han hænger lidt i bremsen nogle dage, er jeg der med det samme for at se til ham og ikke mindste prøve at gøre mit, til at han kan få det bedre!

  Og sådan en hygge-dag kan være ganske dejlig engang imellem :)

  SvarSlet
 3. Mette: Jaa, helt godt har hun det nu ikke, men det hjælper selvfølgelig på det for hver dag der går :) Nu må hun bare gerne snart blive helt frisk, så hun kan nyde resten af julen ;)

  SvarSlet
 4. Malene: Jaaa, hun ligger lige og overvejer hendes næste moove ;)

  Ja, man er meget beskyttende og total hønemor når der sker sådan noget, men sådan skal det jo være :) og hundene kan jo også mærke, at de får ekstra meget opmærksomhed, så måske de egentlig nyder det lige lidt mere end normalt? :D

  SvarSlet