fredag den 16. december 2011

Klar, parat til småkagestart

- for mutter, søs og jeg skal bage småkager idag


Senere drager jeg nemlig mod hjemstavnen for at julehygge med søsser og mutter. Vi har nemlig aftalt, at vi idag skal bage småkager. Mange småkager - og kassen med udstikkere er pakket og klar ;)

Da jeg jo havde fri igår fik jeg lige smækket en brunkagedej, samt en appelsinspecie dej sammen, som idag skal med til bagning hjemme hos mutter. Imens mor forberede småkagesarten og Laura er i skole, så tager hundebimsen og jeg lige endnu et smut ud på dyrehospitalet, for hun det ser helt skidt ud med smerterne lige pt. Vi skal derfor lige ud efter en omgang morfin, som hun kan støtte sig på henover weekenden.

Når det så er gjort og bimsen igen er puttet tilbage i bunken af dyner aka. "sygesengen", så lader jeg hende få noget ro og drager stille mod småkagebagningen, så hun kan få sovet de dumme smerter væk. Øv for den stakkels hundebimse :(

10 kommentarer:

 1. Hvor er det dog synd for din lille hund :-(( Jeg håber virkelig at hun snart er på toppen igen.
  Rigtig god bage/hygge dag. det lyder som en rigtig skøn dag. Knus

  SvarSlet
 2. Hader bare når ens dyr er syg.. Føler bare slet ikke man kan gøre nok...

  Men lyder fornuftigt at give den lidt fred og ro til at sove i.

  Og god fornøjelse med småkage bagningen.. Jeg burde også..mennnnn

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Hold da op en ordentlig gang udstikkere du er ejer af. (hmm... mon ikke mine gemmer ser lige sådan ud, hvis det lå samlet - men går da ikke manden ser hvor mange man egentlig har)
  I må have en dejlig julebage dag!
  Håber din hund snart får det godt igen. Det er frygteligt når ens dyr ikke har det godt!
  Knus

  SvarSlet
 4. Virkelig flot blog!

  Kig endelig forbi :-)

  ninapratt.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Sikke masser af dejlige udstikkere - det skla nok blive til nogle dejlige kager. Og god bedring med hundebimsen - hellere syg nu end til jul :-)

  SvarSlet
 6. Vibeke: taak skal du bare have - pænt af dig at tænke på hende og os - det varmer :) Vi havde forresten en super dejlig småkagedag idag, og jeg ser allerede frem til næste uge, hvor den står på konfektdag ;)

  SvarSlet
 7. Marianne: Ja det er nemlig ganske frygteligt - specielt fordi de ikke kan fortælle, hvad de gerne vil have man skal gøre for dem, eller hvor og hvordan det gør ondt. iiih altså.

  Hehe - jamen der er jo så meget man burde gøre, men ikke får gjort :) Tiden skal jo være til det, og det var det for min, søs og mors vedkommende. Jeg skal da også love for, at vi ikke behøver flere småkager lige pt ;)

  SvarSlet
 8. Bianca: haha - jeg tror nemlig at din samling er mindst ligeså stor når først du får samlet sammen ;) men nej - min far sagde også "krisser, du har jo SÅÅ mange sager" :D haha - men han har jo ret. Og Peters udmelding er bare "Vi har ikke mere plads" :D

  Taaak, jeg håber også snart hun kommer sig lidt mere, for lige nu har hun det godtnok skidt.

  SvarSlet
 9. Nina: Tak for det :) og jeg vil da med glæde lure forbi din også ;)

  SvarSlet
 10. Camilla: De blev så fine kan du tro ;) og hey - kan man vel få nok udstikkere? NEj vel? :D

  Tak for det :) og ja, du har da ret. Det er bedre hun er frisk til sneen daler ned, for hvis der er en der er vild med sne og leg, så er det min lille diva ;)

  SvarSlet