fredag den 9. december 2011

Fyrig Fredag

- for med storm og blæst er det vist det, der beskriver denne dag bedst


Uhaaa, og rime kan hun også - sikke en start på dagen ;) Som det måske kan fornemmes, så har min morgen ikke været af den travle slags, tværimod. Jeg har nemlig undervisningsfri idag, men skal så på job istedet. Jeg skal dog først møde fra kl. 14.00 - 20.00, så jeg har haft en dejlig og afslappende morgen, med en del snoozen under dynen, putteri med bimsen, et langt og varmt bad, og en kort gåtur i den vilde blæst, for vi blev begge hurtigt enige om straks at komme ind i varmen igen.

Weekenden kommer ellers til at gå med endnu mere arbejde, en smule hjemlig hygge og så lige en enkelt julefrokost i morgen aften med nogle fra studiet. Ja, så gik den weekend også, men det har de weekends jo også et ry for at gøre - gå alt alt for hurtigt.

Hvad byder din weekend på af spændende og/eller mindre spændende ting? :)

4 kommentarer:

 1. Afslapning, træning, praktiske ting, julerier, to julemarkeder, bagning, film- eller computerhygge samt julefrokost med familien. Det er liiiige til at klare ;-)

  SvarSlet
 2. Intet spændende herfra i denne weekend. Men jeg kan jo håbe, at der kommer en lille impulsiv plan ind i billedet :)
  Du får ihvertfald nok at se til :)

  SvarSlet
 3. Piske: Det lyder nu heller ikke som en dum weekend. De praktiske kommer man jo desværre aldrig helt udenom, men blandet med en god omgang hygge, så går det altid helt fint :)

  SvarSlet
 4. Malene: Hehe, jaja der kan jo altid kommer impulsive planer indeover - og det er da også de sjoveste til tider? :) Nogen gange er det selvfølgelig også meget rart med en hel week uden planer - hvis man kan det i dec. månede vel at mærke ;)

  SvarSlet