lørdag den 10. december 2011

10 december

- og julekalenderen åbnes


Altså Chillums julekalender bliver i hvert fald åbnet, for Peter og jeg har fuldstændig glemt at få åbnet vores egne, men det kan jo smutte :) Vi trøster os bare med, at vi så har en del låger at indhente (og dermed også meget chokolade at spise), når vi engang får taget os sammen til, at få åbnet de manglende låger ;)

Dagen står idag i arbejdets tegn, for både Peter og jeg er/skal på job idag. Jeg er desværre både igår og idag vågnet op med en skidt fornemmelse i kroppen, så jeg krydser pt. mine naller for, at jeg ikke er ved at få mig en omgang snue - det har jeg simpelthen ikke hverken tid eller lyst til. Derfor bliver det nok også en kamp på jobbet idag, men jeg trøster mig med, at det kun er 6 timer. At jeg så skal til julefrokost kl. 18.00 hjælper ikke just på det, men hey - det kan være der bare skal en bette snaps til, også er jeg klar igen? ;)

8 kommentarer:

 1. Håber det bare er falsk alarm og at du får en hyggelig julefrokost! :D

  SvarSlet
 2. Bianca:det håber jeg virkelig også ;-) og tak. Jeg vil gøre mit til det i hvert fald :-P

  SvarSlet
 3. Hvor er du pæn, hvordan holder du dig dog så slank med alle de lækre sager du viser?? :)

  SvarSlet
 4. Her er jeg også selv kun nået til låge nr. 1 :) Søren er dog væsentligt mere opdateret i sin :)
  Men godt at du husker bimsens - dem må vi ikke glemme! :)

  SvarSlet
 5. Sikke kært et billede :)

  Jeg har også en del låger til gode i min Kinder-julekalender, fordi jeg ikke gad slæbe den med til Berlin, så det er jo bare skønt.

  SvarSlet
 6. Mette: Tak for de søde ord, men det er nu også en kamp, at skulle hold elidt igen med alle lækkerierne ;) Heldigvis har jeg nogle gode venner, veninder, studiekammerater, kæreste og familie, som er ligeså kageglade som jeg selv. De er ret gode til at hjælpe ;)

  SvarSlet
 7. Malene: Haha, jamen jeg havde nok også troet, at Peter havde revet hele sin kalende op allerede. De gjorde han i hvert fald sidste år ;)

  Nej bimsen bliver ikke glemt - hun får julekalenderen åbnet hver morgen ;) og hvis man glemmer de ti farten, så skal hun nok selv minde en på det når man kommer hjem igen ;) Helt dum er hun ikke :)

  SvarSlet
 8. Bitten: Hehe - tak for det ;) Orrrh, også en kinder julekalender. Den kan jeg da godt forstå, hvis du glæder dig til at få opdateret igen ;) GUF!

  SvarSlet