torsdag den 22. december 2011

Konfektdag i "fotostudiet"

- som faktisk bare er hjemme hos mor og far


Men da de har nogle ret skønne udendørs "foto-faciliteter", samtidig med at både min mor og søster går ret meget op i, at jeg får taget nogle gode billeder - ja så er det nærmest et helt fotostudie, når først vi går igang.

Da jeg var hjemme og bage småkager i sidste uge, gik både min mor og søster med ud for at hjælpe med "fotoshootet". Min mor gik rundt i haven og nipsede små kviste, blade, kristtjørne og bær af, som så skulle pryde de smukke fade med småkager, som selvfølgelig også var nøje udvalgt efter et kig i mors fad og skåle gemmer :)


I dag går det så løs igen - denne gang er det bare konfekten der skal nørkles med, og i kan tro kurven er pakket og klar. Jeg glæder mig til endnu en god solid omgang mor, datter og søster hygge og bare rolig - i skal nok få vores kreationer at se. Jeg håber det bliver ligeså fint som vores småkager gjorde, som I jo imens I venter på nye indlæg, kan se nærmere på HER og HER.

Glædelig 22 december til jer alle :)

4 kommentarer:

 1. Håber du har haft en god konfekt-dag!
  Glæder mig til at se hvad I har fået kreeret! :D

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud! Også nogle rigtig gode billeder du har fået taget!(:

  Og kagerne ser også virkelig gode ud!
  -Jeg tror helt klart at jeg skal prøve at lave brunkagerne! De ser virkelig gode ud:D.

  SvarSlet
 3. Bianca: Ja har haft en super skøn dag med ren julehygge :) Juhuuu. ps. min mave er godt fyldt også ;)

  SvarSlet
 4. Pernulle: Tak for det ;) Brunkagerne er virkelig et hit, så det kan varmt varmt anbefales ;) Jeg glæder mig allerede til næste år, hvor de med sikkerhed skal kreeres igen og igen ;)

  SvarSlet